Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ντόχα, Ντουντουνάκη: “Αέρας” στα ημιτελικά των 100μ πεταλούδας

Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Άννα Ντουντουνάκη για να προκριθεί στα ημιτελικά των 100μ πεταλούδας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Ντόχα.

by Μάνος Φυρογένης

Η περιπέτεια της «γαλανόλευκης» στο 21ο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου ξεκίνησε με τη «Βασίλισσα» της Ευρώπης Άννα Ντουντουνάκη, η οποία άνοιξε την αυλαία στις ελληνικές συμμετοχές.

Η 29χρονη κολυμβήτρια από τα Χανιά, στο έκτο παγκόσμιο της καριέρας της, πήρε σαν… σίφουνας την πρόκριση για τα ημιτελικά (απόγευμα stiw 18:00) των 100μ πεταλούδας κολυμπώντας την απόσταση σε 58.72 στον πρωϊνό προκριματικό.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης σε 25άρα πισίνα στα 50μ πεταλούδας το Δεκέμβρη στο Οτοπένι και τριταθλήτρια στα 100μ είχε τη δέκατη καλύτερη επίδοση ανάμεσα στις 45 αθλήτριες που έπεσαν στο νερό σε πέντε προκριματικές σειρές. Η Άννα Ντουντουνάκη ήταν στην τρίτη διαδρομή της ταχύτατης 4ης σειράς όπου έξι αθλήτριες πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά, τερματίζοντας 4η στη σειρά της. Πρώτη ήταν η Χάνσον από τη Σουηδία με 57.45 ενώ ταχύτερη όλων η Αντζελίνα Κόλερ από τη Γερμανία με το εντυπωσιακό 56.41.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA