Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ντόχα, Γιώργος Ασπουγαλής: «Αισιόδοξος για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την μεικτή 4Χ100μ μεικτή»

by Γιώργος Χρήστου

Σε δύο πολύ γρήγορες κούρσες των 50μ πρόσθιο, οΓιώργος Ασπουγαλής ακολούθησε τον ρυθμό, τερμάτισε κοντά στο ατομικό του ρεκόρ και κατέκτησε την 14η θέση. Μπορεί το πανελλήνιο ρεκόρ να μην ήρθε αλλά ευχαριστήθηκε τον αγώνα του.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαι ικανοποιημένος αλλά δεν είναι ακριβώς αυτό που ήθελα. Μπάλα είναι και γυρίζει και έτσι κάποια στιγμή θα έρθει το πανελλήνιο ρεκόρ. Πήγε πολύ γρήγορα η κούρσα και ίσως υπερβολικά γρήγορα αλλά την ευχαριστήθηκα. Νομίζω με βοήθησε που κολύμπησα δίπλα στον Άνταμ Πίτι γιατί με τράβηξε. Ευχαριστήθηκα τον αγώνα γιατί ήταν αυτό που ήθελα να κάνω. Τώρα σειρά έχουν τα 100μ στην μεικτή σκυταλοδρομία 4Χ100μ μεικτή και στόχος είναι να πάρουμε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η προπόνηση άλλαξε αφού εστίασα περισσότερο στα 100μ γιατί έκανα προπόνηση για τα 50μ ειδικά στη προετοιμασία για τους αγώνες. Τώρα δούλεψα τελευταία στιγμή για το 100άρι και θα συνεχίσω και την υπόλοιπη χρονιά. Μακάρι αύριο να πάνε όλα καλά, να βγουν όλα τέλεια και να τα καταφέρουμε. Είμαι πολύ αισιόδοξος για την πρόκριση».

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA