Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ντόχα, Ελένη Κοντογεώργου: «Δίπλα σε τόσο μεγάλα ονόματα… ανατρίχιασα»!

Ενθουσιασμένη και σε πελάγη ευτυχίας η νεαρή κολυμβήτρια!

by Γιώργος Χρήστου

Η Ελένη Κοντογεώργου είναι 13η παγκοσμίως στα 200μ πρόσθιο, πραγματοποιώντας μία κούρσα ταχύτερη από τα πρωινά προκριματικά και πλέον με σιγουριά θα συνεχίσει τους αγώνες της για να έρθει μία επίδοση που θα την κάνει κάτοχο του πανελληνίου ρεκόρ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την 13η θέση στον κόσμο: «Ούτε στα όνειρά μου η 13η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ήταν απαιτητική κούρσα γιατί η διπλανή μου ήξερα ότι έχει ρεκόρ στο 2:22 και ξέρω ότι δεν πρέπει να κοιτάω τους δίπλα μου αλλά ήθελα να ξέρω και εγώ που βρίσκομαι μέσα στην κούρσα. Μετά τα 100 μέτρα κατάλαβα ότι μου ξέφυγε, όμως δεν αγχώθηκα και προσπάθησα να κρατήσω το κολύμπι μου. Ήθελα να γράψω 2:27 είναι η αλήθεια αλλά δεν πειράζει γιατί είμαι 13η. Βοηθάει να έχω δίπλα μου μια γρήγορη κολυμβήτρια, μόνο όταν είναι κοντά μου (βάσει χρόνων), γιατί αν φεύγει και προσπαθώ να την πιάσω και χαλάω το κολύμπι μου δεν βοηθάει»

Για το γεγονός ότι βελτίωσε το χρόνο της σε σχέση με το πρωί: «Είναι μία επιτυχία που πήγα πιο γρήγορα από το πρωί γιατί είναι απόγευμα και λένε ότι πρέπει να πηγαίνεις πιο γρήγορα, αλλά είναι άλλο να βρίσκεσαι στην Ελλάδα και άλλο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Το ότι κολύμπησα δίπλα σε τόσο μεγάλα ονόματα με έκανε να ανατριχιάσω. Έλεγαν τα ονόματά τους και ήμουν ανάμεσά τους. Ήμουν πάρα πολύ συγκεντρωμένη και χαρούμενη ταυτόχρονα για να μην ξεφύγω από τον στόχο και να κάνω έναν χρόνο ικανοποιητικό. Είμαι πεπεισμένη ότι θα έρθει το 2:27, δεν ξέρω το πότε αλλά είμαι σίγουρη ότι θα έρθει και ελπίζω σύντομα».

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA