Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ντόχα, Άννα Ντουντουνάκη: «Από ψηλά κάποιος το είδε και μου έδωσε αυτή την ευκαιρία»

by Γιώργος Χρήστου

Η Άννα Ντουντουνάκη κατέκτησε την 7η θέση στον κόσμο στο αγώνισμα των 50μ πεταλούδα και από εδώ και πέρα κοιτάζει μπροστά και τι πρέπει να κάνει για να βρει καλό αγωνιστικό ρυθμό για τις επόμενες διοργανώσεις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Μου είχαν πει ότι υπήρχε μία πιθανότητα να κολυμπήσω στον τελικό και είχα φέρει το μαγιό μου γιατί στο Άμπου Ντάμπι το είχα μάθει τελευταία στιγμή. Ξέρω ότι έχω δουλέψει για περισσότερα πράγματα από αυτά που πέτυχα στο πρωτάθλημα. Σκέφτομαι ότι από ψηλά κάποιος το είδε και μου έδωσε αυτή την ευκαιρία σήμερα. Παρόλα, βλέποντας το πως είμαι το πάλεψα όλες τις φορές που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Κατά βάθος μπορεί να ήθελα κάτι καλύτερο αλλά εντάξει. Δεν ξέρω τι μπορεί να έφταιξε και δεν είμαι στην κατάσταση που θα ήθελα. Ίσως δεν βγήκε το φορμάρισμα. Σίγουρα έπαιξε ρόλο ότι ήμουν αγχωμένη στην αρχή, αλλά δεν πιστεύω ότι είναι αυτό μόνο. Θα δούμε με τον κ. Τάσο (Καράμπελα) τι θα μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά. Τώρα κλείνει ένας προπονητικός κύκλος για μένα, θα ξεκουραστούμε, θα αποφορτιστούμε και μετά θα βγάλουμε ένα προγραμματισμό για τους αγώνες που θα κάνουμε και τις προετοιμασίες που θα πάμε. Δεν πιστεύω ότι χάνεται η δουλειά που κάναμε και είναι η πρώτη φορά που το πιστεύω αυτό, γιατί πραγματικά και οι δύο δώσαμε πολλά. Το 25.89 δεν είναι κακό αλλά στεναχωριέμαι γιατί αν είχα πάει στο ρεκόρ μου, που αυτός ήταν ο στόχος, θα μπορούσα να είχα κερδίσει ένα μετάλλιο.

Αύριο έχουμε την σκυταλοδρομία. Για μένα αυτά είναι κούρσες και ευκαιρίες να κολυμπάω γρήγορα. Δεν έχω κάνει πολλούς αγώνες, καθώς ουσιαστικά έχω κάνει μόνο το ευρωπαϊκό της 25άρας και το παγκόσμιο κύπελλο. Οπότε είναι η ευκαιρία για ακόμα μία δυνατή κούρσα. Όσο κολυμπάω σε γρήγορους χρόνους τόσο καλύτερα για μένα. Το ότι βελτιώνομαι σε κάθε κούρσα, το έχω χτίσει και το θεωρώ δεδομένο πλέον».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA