Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ντόχα, 4Χ200μ Ελεύθερο: «Θα βάλω τα κλάματα»!

by Γιώργος Χρήστου

Οι τέσσερις Έλληνες κολυμβητές της ομάδας σκυταλοδρομίας 4Χ200μ ελεύθερο έχουν μεγάλη ψυχή, όπως και ολόκληρη η ελληνική αποστολή που τους στηρίζει, και έτσι ύστερα από μία τεράστια μάχη θα είναι παρόντες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και τον μεγάλο τελικό του παγκοσμίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Δημήτρης Μάρκος«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος για αυτή την ομάδα. Το πιστεύαμε και το κάναμε. Άμα υπάρχει πίστη γίνονται όλα και αυτό αποδείξαμε σήμερα. Πίστευα πάρα πολύ στους συναθλητές μου και εκείνοι σε μένα και βγάλαμε ένα πάρα πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Πήραμε την Ολυμπιακή πρόκριση και μπήκαμε στον τελικό με νέο πανελλήνιο ρεκόρ».

Κωνσταντίνος Στάμου«Θα βάλω τα κλάματα. Από τότε που άρχισα το κολύμπι το όνειρό μου ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και τώρα έγινε πραγματικότητα. Σίγουρα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, πήραμε την πρόκριση και πάμε να διασκεδάσουμε στον τελικό. Δεν σκεφτόμουν τίποτα κατά την διάρκεια της κούρσας, μπήκα απλά συγκρατημένος, ήθελα να διατηρήσω δυνάμεις για το τελευταίο 50άρι, το έκανα και βγήκε ένας καλός χρόνος».

Ανδρέας Βαζαίος«Είχαμε πει ότι θα έρθουμε στη Ντόχα για τις σκυταλοδρομίες και πετύχαμε να πάρουμε Ολυμπιακές προκρίσεις στις τρεις. Νομίζω ότι δείχνει το πόσο ομαδικό πνεύμα έχουμε και πως η κολύμβηση δεν είναι απλά ένα ατομικό άθλημα αλλά ομαδικό, γιατί έχεις μία ολόκληρη ομάδα και απλά υπάρχουν ατομικά αγωνίσματα. Χαίρομαι πάρα πολύ που τα καταφέραμε γιατί ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη πρόκληση, αλλά δεν διστάσαμε. Μπήκαμε, κάναμε τεράστιο χρόνο, πολύ πιο γρήγορο από αυτόν που περιμέναμε και συνεχίζουμε το βράδυ. Το πρόγραμμα για το Παρίσι μεγαλώνει και μακάρι να μεγαλώσει και άλλο. Δεν σταματάμε εδώ και συνεχίζουμε για περισσότερες προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, για να έχουμε και πιο μεγάλη ομάδα».

Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης«Είναι μία ευκαιρία για αγωνιστώ στο Παρίσι, αφού δεν μπόρεσα στο Τόκιο, αλλά τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο ακόμα. Έτσι έχω μάθει. Μακάρι να είναι η αρχή αυτή για περισσότερα στην επιστροφή μου. Είναι η πρώτη μου συμμετοχή σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και την περίμενα πολλά χρόνια. Δεν έγινε όταν έπρεπε να γίνει και είμαι πολύ τυχερός που έχω μια δεύτερη ευκαιρία σε όλο αυτό. Έχω περάσει πολλά και με έχουν στηρίξει λίγοι και είμαι πολύ ευχαριστημένος».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA