Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ντόχα, 100μ ύπτιο: Στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Βαγγέλης Μακρυγιάννης μαζί με τον Απόστολο Χρήστου!

Η Ελλάδα θα έχει διπλή εκπροσώπηση στο Παρίσι!

by Γιώργος Χρήστου

Διπλή πρόκριση στα ημιτελικά των 100μ ύπτιο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στη Ντόχα για τους Βαγγέλη Μακρυγιάννη και Απόστολο Χρήστου που το απόγευμα θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την πρόκριση στο μεγάλο τελικό με γρηγορότερες επιδόσεις.

Ο Βαγγέλης Μακρυγιάννης πραγματοποίησε μια εξαιρετική κούρσα που του έδωσε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Ο Έλληνας κολυμβητής προκρίθηκε στα ημιτελικά των 100μ ύπτιο με τη δεύτερη καλύτερη επίδοση αφού κατέγραψε 53.43 που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ (είχε 54.02) και ήταν πρώτος στην έκτη σειρά. Παράλληλα ο χρόνος αυτός αποτελεί όριο (53.74) για το Παρίσι και το μεγάλο αθλητικό γεγονός του πλανήτη.

Θέση στα ημιτελικά εξασφάλισε και ο Απόστολος Χρήστου, ο οποίος σημείωσε 53.79, βελτιώνοντας το φετινό του ρεκόρ (54.30) και κατετάγη 7ος επίσης στην 6η σειρά. Ο Χρήστου έχει εδώ και καιρό εξασφαλισμένη θέση στο Παρίσι και έτσι η Ελλάδα θα έχει διπλή εκπροσώπηση στο αγώνισμα!

Τα ημιτελικά θα πραγματοποιηθούν από τις 18:17 με τον Βαγγέλη Μακρυγιάννη να αγωνίζεται στη πρώτη ημιτελική σειρά και ο Απόστολος Χρήστου στη δεύτερη.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA