Παγκόσμιο Ντόχα, 50μ ελέυθερο: «Σίφουνας» Γκολομέεβ, δεν τα κατάφερε στον προκριματικό ο Μπίλας

Πραγματική «σαϊτα» ήταν ο Κριστιάν Γκολομέεβ στον πρωινό προκριματικό των 50μ ελεύθερο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα, κάνοντας χρόνο κοντά στο ατομικό του ρεκόρ΄. Δεν τα κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά ο Μπίλας.

by Μάνος Φυρογένης

«Έλαμψε» στον πρωινό προκριματικό των 50μ ελεύθερο ο Κριστιάν Γκολομέεβ που έκανε… σμπαράλια την καλύτερή του φετινή επίδοση και προκρίθηκε χωρίς πρόβλημα στον ημιτελικό.

Σε εξαιρετική κατάσταση και έτοιμος για μεγάλα πράγματα έδειξε ο Κριστιάν Γκολομέεβ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Ντόχα. Ο 30χρονος Έλληνας κολυμβητής βούτηξε στην 12η και τελευταία συνολικά στον προκριματικό των 50μ ελεύθερο σειρά και… έσπασε τα ρολόγια με 21.70. Χρόνος που αποτέλεσε την τρίτη καλύτερη επίδοση από όλους όσους διεκδίκησαν την πρόκριση στο ημιτελικό των 50μ ελεύθερο.

Με την επίδοση αυτή, ο Γκολομέεβ βελτίωσε το 22.40 που είχε φέτος και πλησίασε το 21.44 που αποτελεί και ατομικό ρεκόρ. του δευτεραθλητή κόσμου το 2019.

Ταχύτερος όλων ήταν ο Κάμερον Μακβόι (Αυστραλία) με 21.13 ενώ με τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στα ημιτελικά του απογεύματος (18:40) πέρασε ο Μπουκχόβ. Τέταρτος ήταν ο Αμερικανός Μίκαελ Άντριους με 21.78.

Εκτός 16άδας και πιο συγκεκριμένα στην 24η θέση του κόσμου έμεινε ο Στέργιος-Μάριος Μπίλας που έκανε χρόνο 22.23 (καλύτερο φετινό ρεκόρ) όμως δεν ήταν αρκετό για να βρεθεί στα ημιτελικά που έκλεισαν στο 22.12 από τον Ματέι Ντόυσα τον Σλοβάκο.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA