ΟΥΚ για ΟΦΘ: Προσβολή για το άθλημα η συμπεριφορά τους!

by Aquafeed 24

Μέσω Δελτίου Τύπου ο σύλλογος του ΟΥΚ Βόλου μιλά για ανήθικη συμπεριφορά εκ μέρους του ΟΦΘ, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποφάσισε να μην κατέβει να αγωνιστεί στον αγώνα για την 3η θέση της Α2.

Ο σύλλογος του Βόλου αναλύει τις δυσκολίες τις οποίες ξεπέρασε για να μπορεί η ομάδα του να αγωνιστεί και εν τελεί αυτό δεν συνέβη εξαιτίας της απόφασης του ΟΦΘ να μην παίξει τον αγώνα.

Η ανακοίνωση:

Μας εξέπληξε αρνητικά η ξαφνική και χωρίς ειδοποίηση απόφαση της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης να μην εμφανιστεί στον αγώνα κατάταξης (για την 3η θέση) του πρωταθλήματος τη Α2 Εθνικής κατηγορίας. Σε μια περίοδο που όλα τ’ αθλητικά σωματεία (και το δικό μας) αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα (για τα οποία δεν είμαστε άμεσα υπεύθυνοι) αναγκαστήκαμε να μετακινήσουμε, για τις ανάγκες του συγκεκριμένου αγώνα αθλητές μας από την Αθήνα αλλά και το εξωτερικό (Σόφια). Ένας εκ των αθλητών μας ανέβαλε προγραμματισμένο χειρουργείο και κάποιοι εργαζόμενοι αναγκάστηκαν να τροποποιήσουν τα προγράμματα τους ή να πάρουν άδεια. Αντίστοιχα προβλήματα δημιουργήθηκαν τόσο στο προσωπικό του κολυμβητηρίου και του κυλικείου όσο και στην γραμματεία και τους διαιτητές του αγώνα που ήταν παρόντες για την διεξαγωγή του αγώνα. Δυστυχώς τέτοιες ενέργειες διαταράσσουν τις σχέσεις των σωματείων μας που μέχρι πρότινος θεωρούνταν πολύ φιλικές. Αγγίζουν όμως και τα όρια της προσβολής προς το άθλημα που υπηρετούμε.

κ. Πρόεδρε του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης, ο κώδικας δεοντολογίας είναι πάνω και πέρα απο κανονισμούς και προκηρύξεις και η τήρηση του ή όχι μας χαρακτηρίζει σε κάθε περίπτωση. Με την ενέργειά σας δεν τιμωρήσατε την ομοσπονδία, τους διαιτητές και το περιβόητο «κράτος των Αθηνών». Απλά προσβάλλατε ένα σωματείο και τους αθλητές του που προσπαθούν παθιασμένα ν’ αναπτύξουν  την υδατοσφαίριση στην περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας.

Ευχόμαστε να μην χρειαστεί ν’ ασχοληθούμε στο μέλλον ξανά με θέματα δεοντολογίας και ηθικής τάξης.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA