Όσα ειπώθηκαν στην κλήρωση του F4 γυναικών

by Aquafeed 24

Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης των ημιτελικών του Stoiximan.gr 2ου Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, που ανέδειξε τα ζευγάρια Ολυμπιακός – Νηρέας Χαλανδρίου και ΝΟ Βουλιαγμένης – ΑΝΟ Γλυφάδας, που θα διεξαχθεί στη Χίο 15 και 16 Φεβρουαρίου, οι εκπρόσωποι των ομάδων.

Ο έφορος του Ολυμπιακού, Γρηγόρης Δέδες, δήλωσε: “Σύμφωνα και με τα πρόσφατα αποτελέσματα των Ευρωπαϊκών αγώνων, ο Ολυμπιακός και ο ΝΟ Βουλιαγμένης είναι οι δύο καλύτερες ομάδες, για να παίξουν στον τελικό του κυπέλλου και πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, καθώς οι δύο είναι κοντά στη δυναμικότητα. Θεωρώ ότι έχουμε ένα μικρό προβάδισμα, αλλά πρέπει και να βρεθούμε σε καλή μέρα στον τελικό. Είμαστε αισιόδοξοι, ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας, τόσο στο κύπελλο και το πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη”.

Ο μάνατζερ του ΝΟ Βουλιαγμένης, Αρτίν Ελμισιάν, τόνισε: “Η κλήρωση ευνοεί να υπάρχει ένας δυνατός τελικός ανάμεσα στη Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό, χωρίς να υποτιμούμε την ομάδα της Γλυφάδας και του Χαλανδρίου. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο ΝΟ Βουλιαγμένης και ο Ολυμπιακός στο γυναικείο πόλο είναι πιο ψηλά από τους άλλους συλλόγους. Είμαστε τυχεροί που, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα πάνε και οι δύο ομάδες στον τελικό. Είμαστε κοντά σε δυναμική, πράγμα που αποδείξαμε με τις προκρίσεις μας στην Ευρώπη. Θα είναι ένα καλό τεστ και εύχομαι ο καλύτερος να κερδίσει το κύπελλο”.

Με τη σειρά του, ο προπονητής του ΑΝΟ Γλυφάδας, Ορέστης Σαλάχας, ανέφερε: “Όπως φάνηκε στην κλήρωση, τα δύο φαβορί θα βρεθούν στον τελικό. Εμείς θα προσπαθήσουμε απέναντι στον ΝΟ Βουλιαγμένης να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και θα βάλουμε όλα τα δυνατά μας χαρτιά, ώστε να προβάλλουμε αντίσταση σε μία ομάδα που πήγε στο Final-8 στην Ευρώπη. Θεωρώ ότι θα είναι ένα καλό παιχνίδι”.

Η έφορος του Νηρέα Χαλανδρίου, Ασπασία Ντραβάλια, είπε: “Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, κληρωθήκαμε με τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός, ότι θα βρεθούμε για δεύτερη φορά στο Φάιναλ Φορ. Θα είναι μεγάλη εμπειρία για την ομάδα μας, καθώς έχουμε το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας. Το βλέπουμε σαν γιορτή, θα παίξουμε ένα πολύ ενδιφέρον παιχνίδι και θα δούμε έναν πολύ ωραίο τελικό την επόμενη ημέρα ανάμεσα στην Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό, αν δεν γίνει κάποια έκπληξη”.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA