Όσα ανακοίνωσε η LEN για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Otopeni

by Aquafeed 24

Στο Otopeni το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων 

Η LEN επιβεβαίωσε ότι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων θα διεξαχθεί στο Otopeni της Ρουμανίας, από τις 5 έως τις 10 Ιουλίου 2022.

Η διοργάνωση θα ξεκινήσει με τους αγώνες καταδύσεων που θα πραγματοποιηθούν στο καινούργιο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Otopeni από τις 27 Ιουνίου μέχρι τις 3 Ιουλίου.

Το Ολυμπιακό Κολυμβητήριο κόστισε 34 εκατομμύρια ευρώ και διαθέτει έξι Ολυμπιακών διαστάσεων πισίνες για να τις χρησιμοποιούν αθλητές και κοινό και έχει χωρητικότητα 2.797 θέσεων για τους θεατές.

Το Otopeni είναι μια μικρή πόλη 15 χιλιομέτρων βόρεια της πρωτεύουσας του Βουκουρεστίου, πατρίδα του David Popovici. Ο Popovici βγήκε πρώτος στα 50 και 100 και 200 μέτρα ελεύθερο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων του 2021 στη Ρώμη, πρωτού τερματίσει τέταρτος στα 200 και έβδομος στα 100 μέτρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Να σημειωθεί πως ο Popovici δεν έχει ενηλικιωθεί ακόμα αλλά έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στο Otopeni που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος τον Μάιο (Εάν δεν αναβληθεί) και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος τον Αύγουστο.

Επιμέλεια: Αλίκη Δουράμπεη

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA