Οριστική σωτηρία για τον Νηρέα Χαλανδρίου!

by Aquafeed 24
Ο Νηρέας Χαλανδρίου επικράτησε του ΝΟ Λάρισας εντός έδρας με 11-8, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Γ’ φάσης στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών και «κλείδωσε» την παραμονή του στην κατηγορία.
Η ομάδα της Ευτυχίας Καραγιάννη, μετά τη βαριά ήττα από τον ΝΟ Ρεθύμνου, ήθελε τη νίκη που θα οριστικοποιούσε την παραμονή της στην Α1 και πήρε σημαντικό προβάδισμα στο ημίχρονο (8-4). Ο ΝΟ Λάρισας προσπάθησε να μειώσει τη διαφορά, όμως δύο γκολ της γηπεδούχου στην αρχή της 4ης περιόδου έδωσαν τη νίκη στον Νηρέα με 11-8.
Η ομάδα του Χαλανδρίου έφτασε τους 12 βαθμούς, αφήνοντας τον ΝΟ Λάρισας στην 3η θέση του ομίλου των θέσεων 5-8 με 6 βαθμούς και θα αγωνιστεί με την ΝΕ Πατρών για την παραμονή στην κατηγορία.
ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ 11-8
Τα οκτάλεπτα: 4-2 , 4-2 , 1-2 , 2-2
Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου, Σαφέτη 1, Μαυρωτά 3, Κάσσαρη, Τριχά, Ξανθοπούλου 1, Παπαναστασίου, Μπόβαλη 2, Παναγιότι, Λούβδη 3, Κουτέλη 1, Αγγελίδη, Τορνάρου, Μαντουδιώτη, Λάζαρη
ΝΟ Λάρισας (Σπύρος Τσιάρας): Γούλα, Κυροδήμου, Τουλουμτζίδου 2, Σαμαρά, Μπαλάτσα Μ., Μπαλάτσα Ν. 3, Τοκίνι 1, Κούμπρα, Τσιγαρίδα 2, Πατούνα, Μιγδάνη, Τσιάρα
Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Σταυρίδης
Πηγή: ΚΟΕ

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA