Όριο πρόκρισης από τον Τάσο Κούγκουλο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U23!

by Aquafeed 24

Ο Τάσος Κούγκουλος (Ν.Ο.Αλεξανδρούπολης) έβγαλε από την πόλη του εισιτήριο για το Δουβλίνο! Στα 50μ ύπτιο της πρώτης ημέρας του μήτινγκ «Φάρος, Έλενα Σαϊρη» που διεξάγεται από σήμερα (21/4) μέχρι την Κυριακή (23/4) στο Δημοτικό κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης, με επίδοση 25.60, εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών (U23), που πρόκειται να διεξαχθεί στο Δουβλίνο, 11-13.8.2023 (όριο πρόκρισης 5.64).

Τους αγώνες διοργανώνει ο ΟΦΘ Αλεξανδρούπολης. Τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Πρεμιέρα σήμερα και στα «20ά Βενιζέλεια» στο Εθνικό κολυμβητήριο Χανίων, που διεξάγονται από τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων και υπό την αιγίδα της ΚΟΕ, με τη συμμετοχή 460 κολυμβητών / τριών από 26 σωματεία, μεταξύ των οποίων και αλλοδαπών από Ελβετία και Κύπρο.

Τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Στα δυο μίτινγκ, συμμετέχουν πολλοί από τους κορυφαίους Έλληνες κολυμβητές-τριες, λίγες εβδομάδες πριν το Acropolis Swim Open 2023 και το Εθνικό πρωτάθλημα κολύμβησης Ανοικτής κατηγορίας Ανδρών – Γυναικών (OPEN) 2023.

Στα Γιάννενα επίσης και το Εθνικό κολυμβητήριο της πόλης, διεξάγονται τα «15α Ποσειδώνια», του Ποσειδώνα Ιωαννίνων, για προαγωνιστικές και αγωνιστικές ηλικίες.

Τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

ΠΗΓΗ: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA