Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΝΟΓ μετά το τέλος του πρώτου προκριματικού γύρου της Ευρωλίγκας!

Ο ΑΝΟΓ, με γενικό απολογισμό δύο νίκες κόντρα σε Βερόνα και ASA Τελ Αβίβ και δύο ήττες κόντρα σε Τεράσα και Ουραλότσκα, κατάφερε να προκριθεί ως τρίτος του ομίλου του στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης!

Τα κορίτσια του Ορέστη Σαλάχα πάλεψαν με ψυχή και δικαίωσαν τους κόπους τους, δεν άφησαν κανένα παιχνίδι χωρίς να βάλουν δύσκολα στις αντιπάλους τους και τελικώς προκρίθηκαν στον δεύτερο προκριματικό γύρο και πλέον προετοιμάζονται για ακόμα δυσκολότερες αναμετρήσεις!

Ο προπονητής της Γλυφάδας, Ορέστης Σαλάχας, έκανε δηλώσεις αποκλειστικά στο Aquafeed24 σχετικά με την πρόκριση,τα παιχνίδια αυτής της φάσης αλλά και την ψυχολογία και το παιχνίδι με την Τεράσα.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού εδώ:

«Δυστυχώς η ευτυχώς έτσι είναι ο αθλητισμός. Την μία μέρα είναι η καλή σου, την άλλη δε σου βγαίνουν αυτά που έχεις δουλέψει, αλλά θεωρώ ότι η Γλυφάδα δεν έχει πιάσει ακόμα το ταβάνι της, έχει πολλά ακόμα να δώσει και ένα από τα θετικά είναι ότι πέρασε στον επόμενο γύρο της Ευρώπης, στις 16 καλύτερες ομάδες, το οποίο είναι ήδη κάτι πολύ σημαντικό για τον ΑΝΟΓ. Τώρα, για το σημερινό παιχνίδι, άλλες δέκα φορές να παίξουμε θεωρώ το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό, αλλά όλα καλά. Σίγουρα όταν ξέρεις από την προηγούμενη μέρα ότι έχεις προκριθεί, στο μυαλό σου τα βλέπεις λίγο διαφορετικά. Ναι να πας να μπεις χωρίς άγχος, να μην είσαι τόσο συγκεντρωμένος όσο ήσουν στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά όλα αυτά είναι δικαιολογίες. Μέσα στο νερό κρίνεται το παιχνίδι, στο δυνατό μας σημείο, το οποίο είναι ο παραπάνω, δεν ήμασταν πολύ καλοί σήμερα και αυτό το πληρώσαμε. Η Τεράσα εμφανίστηκε αρκετά καλή, μπορώ να πω και το αποτέλεσμα είναι απόλυτα δίκαιο, πέρα από τέσσερις πέντε φάσεις στο τρίτο οκτάλεπτο. Όπως παίξαμε εμείς άλλα τρία παιχνίδια, έτσι έπαιξε και η Τεράσα, δεν είναι δικαιολογία η κούραση, ίσα ίσα είμαστε προπονημένοι για αυτό το παιχνίδι και το πως διεξάγεται ο γύρος της Ευρώπης. Θεωρώ πως στην επόμενη φάση, έχουμε ακόμα περισσότερα να δώσουμε, που θα είναι ακόμα καλύτερες οι ομάδες».

 

Facebook Comments