Ομπράντοβιτς Show!

by Aquafeed 24

Με τον Πάολο Ομπράντοβιτς ασταμάτητο, καθώς σημείωσε έξι γκολ, ο Ολυμπιακός πέρασε από την έδρα του ΑΝΟΓ με σκορ 15-5 και συνέχισε με το απόλυτο στην Α1 ανδρών.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου κατάφερε να χτίσει διαφορά τριών γκολ από την αρχή του αγώνα (0-3 η πρώτη περίοδος) και στη συνέχεια χωρίς να φορτσάρει έφτασε στην επικράτηση. Για τον Ολυμπιακό εκτός έμειναν οι Γιόζιπ Πάβιτς και Κώστας Μουρίκης, οι οποίοι ετοιμάζονται για την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Γιούγκ στον Πειραιά την Τετάρτη.

Από τη μεριά του ο ΑΝΟ Γλυφάδας (που δεν είχε τον προπονητή του Δημήτρη Μάζη στον πάγκο λόγω τιμωρίας), γνώριζε τη δυσκολία της αναμέτρησης και δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε μεγάλη μερίδα των αθλητών που ήταν στη σύνθεση.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-15

Οκτάλεπτα: 0-3, 2-2, 1-5, 2-5.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Νάσος Ηρειώτης): Γαβαλάς, Τρας, Περόπουλος 1, Κουτσιαλής 1, Γέμελος, Φωτόπουλος, Γιαννόπουλος 1, Αλβέρτης, Χατζηγούλας 1, Παπασηφάκης, Παπανικολάου Ν. 1, Γαλάνης, Σαλτερής, Λεμπέσης Χαλυβόπουλος Ιπ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 3, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Κάκαρης, Γούνας 2, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 2, Ομπράντοβιτς 6, Χαλυβόπουλος Αρ.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Δασκαλοπούλου

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA