Ολυμπιακός: Βλέπει Άντριους για την περιφέρεια

Την Αυστραλή Άμπι Άντριους έχει βάλει στο.... μάτι ο Ολυμπιακός για να ενισχύσει την περιφέρειά του!

by Μάνος Φυρογένης

Αλλαγμένος μεν, αποφασισμένος για να παραμείνει στην ελίτ δε. Είναι δεδομένο πως οι «ερυθρόλευκες» θα έχουν πολλές αλλαγές σε πρόσωπα από τη νέα σεζόν ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας δεν δείχνουν διατεθειμένοι να αφήσουν τον…. ισόβιο τα τελευταία χρόνια πρωταθλητή, αποδυναμωμένο.

Έντονη η κινητικότητα λοιπόν τις τελευταίες μέρες στο Λιμάνι σχετικά με τις αφίξεις. Κι αυτές δεν έχουν να κάνουν μονάχα για τον παρωδικό καλοκαιρινό τουρισμό και τη διάχυση στα ελληνικά νησιά που σφίζουν με κόσμο τους μήνες του θέρους αλλά με το μεταγραφικό ντεμαράζ.

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών της νέας χρονιάς βρίσκεται η Άμπι Άντριους σύμφωνα με διαρροές Μέσων κοντά στην ομάδα. Πρόκειται για την 24χρονη διεθνή Αυστραλή αριστερόχειρα που αγωνίζεται στο «1» και «2» με εμπειρία από τις ευρωπαϊκές πισίνες καθώς είχε αγωνιστεί την περίοδο 2022-23 στην Ιταλία με τη Ρόμα.

Βασικό μέλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας της στην προετοιμασία του οποίου βρίσκεται ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων. Η Άμπι Άντριους αποτελεί μία πολύ ποιοτική επιλογή με την οποία ναι μεν δεν έχει προκύψει για την ώρα deal ωστόσο οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο.

Σε αντίθεση με την προηγούμενη χρονιά όπου οι Πειραιώτισσες έμειναν χωρίς ξένη, φέτος είναι σαφώς πιο προσιτό και εύκολο το ενδεχόμενο να έρθει κάποια παίκτρια από την Αυστραλία ή τις ΗΠΑ στην Ευρώπη να αγωνιστεί αφού οι συνθήκες είναι αλλιώτικες και δεν θα υπάρχει Ολυμπιακή προετοιμασία μέσα στη σεζόν.

Η Άντριους αποτελεί σπλάχνο του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν, όπου το 2019 αναδείχθηκε Rookie of the Year. Από πολύ νεαρή ηλικία αποτελεί μέλος των «καγκουρό» ενώ παρούσα ήταν και στους προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και την πορεία της Αυστραλία μέχρι τα προημιτελικά.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA