Το Σάββατο (28/3) το μεσημέρι, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, στις 14:30 (MEGA News), οι «ερυθρόλευκοι» του Ελβις Φάτοβιτς υποδέχονται τον ΝΟ Βουλιαγμένης στο κεκλεισμένων των θυρών Παπαστράτειο κολυμβητήριο του Πειραιά, για το ματς της 7ης αγωνιστικής της Β’ φάσης της Water Polo League.
Στο πλαίσιο αυτό, παραχώρησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Βαγγέλης Πούρος, με τον διεθνή περιφερειακό των Νταμπλούχων Ελλάδος να τονίζει πως στόχος της ομάδας του είναι να βρει ρυθμό εν όψει της πολύ δύσκολης αναμέτρησης με την Μπαρτσελονέτα (31/3, 21:30) για την 3η αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του Champions League.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Το Σάββατο, αντιμετωπίζουμε την Βουλιαγμένη, μια ομάδα η οποία είναι πάντα πολύ επικίνδυνη, έχει έναν εξαιρετικό ρυθμό και προέρχεται από μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Απόλλωνα. Θέλουμε να διατηρήσουμε και σε αυτό το παιχνίδι τον υψηλό ρυθμό που είχαμε με την Μπρέσια, ώστε να συνεχίσουμε, γιατί μας περιμένει και το πολύ απαιτητικό ματς της Τρίτης με την Μπαρτσελονέτα, που θέλουμε να «σπάσουμε» την έδρα της και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα είναι ένα πολύ καλό βήμα να κερδίσουμε το Σάββατο, για να πάρουμε ακόμα παραπάνω ρυθμό και να βρεθούμε ξανά στον πάρα πολύ υψηλό ρυθμό που έχουμε ως ομάδα και που μπορούμε να παίξουμε ως Ολυμπιακός».

