Ολυμπιακός: Το γλέντησαν οι πρωταθλήτριες (photos)

Σε νυχτερινό μαγαζί της Παραλιακής πανηγύρισε το 11ο σερί πρωτάθλημά η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού

by Μάνος Φυρογένης

Τρίτη και φαρμακερή. Η τρομερά συνεπής σε όλα τα μεγάλα ραντεβού και τους στόχους που είχε θέσει εξ’ αρχής ομάδα πόλο των γυναικών του Ολυμπιακού, έφτασε μέχρι το τέλος της διαδρομής και στα τρία τρόπαια που διεκδίκησε. Κι αν έμειναν από δυνάμεις, σωματικά και πνευματικά στη μάχη του «θρόνου» της Ευρώπης και στο Κύπελλο υπέστησαν σοκ, δεν υπήρχε περίπτωση να διαπραγματευτούν την κορυφή στην Ελλάδα. Εκεί που βρίσκονται για 11η σερί χρονιά. Πραγματική αυτοκρατορία.

Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν και στον τρίτο τελικό του ΝΟ Βουλιαγμένης, δεν επέτρεψαν ούτε μία πληγή και στο Παπαστράτειο ακολούθησαν το απόγευμα της Κυριακής (26/5) στιγμές και εικόνες στις οποίες είναι συνηθισμένες όχι όμως και χορτασμένες.

Και επειδή οι παραδόσεις είναι για να τηρούνται, το πάρτι συνεχίστηκε το βράδυ σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Παραλιακής. Οι Πειραιώτισσες που στέφθηκαν δίκαια πρωταθλήτριες Ελλάδος για μία ακόμα χρονιά, αποχωρίστηκαν τα μαγιό τους, φόρεσαν τα καλά τους και το γλέντησαν με την ψυχή τους, συνοδεία φυσικά του… άγιου δισκοπότηρου.

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης, τεχνικός της ομάδας, δεν αποχωρίστηκε ούτε εκεί την κάπως πιο ροκ φύση του.

Φωτογραφίες από το γλέντι

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA