Ολυμπιακός: Συνεχίζουν για 14η συνεχόμενη χρονιά Μαργαρίτα και Βάσω Πλευρίτου!

by Γιώργος Χρήστου

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίζουν να αγωνίζονται για 14η συνεχόμενη χρονιά Μαργαρίτα και Βάσω Πλευρίτου καθώς ανανέωσαν την συνεργασία τους για την επόμενη σεζόν. Μια ιδιαίτερη χρονιά για τις αδελφές Πλευρίτου καθώς για πρώτη φορά δε θα αγωνιστούν στις «ερυθρόλευκες» οι τρεις αδελφές αφού η Ελευθερία θα φορέσει το σκουφάκι της Φερεντσβάρος.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαργαρίτα Πλευρίτου. Η αρχηγός υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει για 14η διαδοχική σεζόν στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου.

Η δήλωση της Μαργαρίτας Πλευρίτου: «Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για την ανανέωση του συμβολαίου μου με τον Ολυμπιακό για έναν ακόμη χρόνο. Αυτή η ανανέωση σηματοδοτεί την 14η συνεχόμενη χρονιά μου με την ομάδα. Η χαρά ο ενθουσιασμός και η θέληση να συνεχίζω να αγωνίζομαι με τα χρώματα του Ολυμπιακού παραμένει ίδια, όλα αυτά τα χρόνια.  Ανυπομονώ για τις προκλήσεις που μας περιμένουν τη νέα σεζόν».

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Βάσω Πλευρίτου. Η διεθνής περιφερειακή υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει για 14η διαδοχική σεζόν στο ρόστερ της ομάδας πόλο Γυναικών του συλλόγου.

Η δήλωση της Βάσως Πλευρίτου: «Με ιδιαίτερη χαρά ανανέωσα το συμβόλαιο μου, για την πλέον 14η διαδοχική χρόνια. Ο στόχος για τον Ολυμπιακό είναι ξεκάθαρος και παραμένει ίδιος όλα αυτά τα χρόνια, η κορυφή. Με μεγάλη προσπάθεια, πάθος και αφοσίωση είμαι εδώ για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, για την επίτευξη των στόχων μας ως ομάδα».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA