Ολυμπιακός: “Έδεσε” Σιούτη με τετραετές

Το σκουφάκι του Ολυμπιακού θα φορά τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2028 η Χριστίνα Σιούτη.

by Μάνος Φυρογένης

Μαζί θα συνεχίσουν να πορεύονται Ολυμπιακός και Χριστίνα Σιούτη αφού η διεθνής νεαρή περιφερειακός υπέγραψε νέο, πολυετές (4 έτη) συμβόλαιο με τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Η διάρκεια του συμβολαίου δείχνει πόσο πολύ πιστεύουν τη Χριστίνα Σιούτη στο Λιμάνι, η οποία αποτελεί το παρόν και το μέλλον του συλλόγου. Πολύ σημαντικό κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό η 20χρονη πλέον Σιούτη που αποτέλεσε βασικότατο «γρανάζι» του Δημήτρη Κραβαρίτη στην πορεία για το νταμπλ και τον ευρωπαϊκό τελικό τη σεζόν που μας πέρασε.

Οι αλλαγές προσώπων μπορεί να είναι πολλές ενόψει της νέας περιόδου στον Πειραιά όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι άνθρωποι του συλλόγου θα αφήσουν το τμήμα απροστάτευτο και «γυμνό».

Η ίδια η αθλήτρια εξέφρασε την ικανοποίησή της για την εξέλιξη με μία σύντομη δήλωσή της στο σάιτ του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να φοράω το σκουφάκι του Ολυμπιακού, της ομάδας που αγαπώ και στην οποία έχω μεγαλώσει και ζήσει τις καλύτερες μου στιγμές. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν. Οι προκλήσεις που έρχονται είναι μεγάλες και πιστεύω, ότι θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτές επάξια του ονόματος του Ολυμπιακού. Χαίρομαι για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο σύλλογος συνολικά και πιστεύω, ότι όλες μαζί θα βάλουμε τα δυνατά μας, ώστε την επόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός να γιορτάσει τα 100 χρόνια του μαζί με το απόλυτο των δικών μας επιτυχιών.»

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA