Ολυμπιακός: Με Ματαρό για την επιστροφή σε τελικό LEN Champions League

Ο Ολυμπιακός κάτι... χρωστάει στη Ματαρό και η κλήρωση έφερε τις δύο ομάδες αντιμέτωπες στον πρώτο ημιτελικό του LEN Champions League στη Βαρκελώνη.

by Μάνος Φυρογένης

Όταν βρίσκεσαι στις τέσσερις καροφαίες ομάδες της Ευρώπης δύο είναι τα τινά. Αφενός κάτι έχεις κάνει καλά για να βρίσκεσαι εκεί και αφετέρου, δεν υπάρχει η ψευδαίσθηση για εύκολη κλήρωση. Ο Ολυμπιακός επέστρεψε σε Final Four του LEN Champions League έπειτα από ένα χρόνο απουσίας και η κληρωτίδα έφερε τα κορίτσια του Δημήτρη Κραβαρίτη αντιμέτωπα με την ομάδα εκείνη που τους στέρησαν πέρυσι τη δυνατότητα για το three-peat. Ώρα για εκδίκηση;

Αξίζει να σημειωθεί πως οι «ερυθρόλευκες» είχαν πέσει πέρυσι στο… μπλόκο της Ματαρό με δύο ήττες (11-9 στον Πειραιά και 15-12 στην Ισπανία), χάνοντας την ευκαιρία για να προστατεύσει τα σκήπτρα του.

Ολυμπιακός, Ματαρό, Σαντ Άντριου και Σαμπαντέλ πέρασαν το σκόπελο των ομίλων ως αήττητες, κάνοντας το 6/6 (μοναδική απώλεια βαθμών για την Σαντ Άντριου που είχε κερδίσει τη Ρόμα στην Ιταλία στα πέναλτι). Οι τρεις ισπανικές μάλιστα μάχονται για την κορυφή και στα του… οίκου τους με την Σαντ Άντριου να οδηγεί την κούρσα (46β.) και την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στον πρώτο ημιτελικό του LEN Champions League να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής.

Η τελική φάση θα διεξαχθεί το διήμερο 21-22 Απριλίου στη Βαρκελώνη στο… στόμα του λύκου. Το άλλο ζευγάρι αποτελούν η κάτοχος του τίτλου και πολυνίκης του θεσμού την τελευταία δεκαετία με 4 κατακτήσεις (τρεις έχει ο Ολυμπιακός) Σαμπαντέλ και η Σαντ Αντρέου.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA