Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός προειδοποιούν για την καταστροφή του Ερασιτεχνικού αθλητισμού!

by Aquafeed 24
Οι διοικήσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ενώνουν τις φωνές τους για την αναστολή των πρωταθλημάτων, ετοιμάζουν δέσμη μέτρων και δίπλα τους συντάσσεται σχεδόν ολόκληρος ο Ερασιτεχνικός αθλητισμός.
Σε πρώτη φάση «συμμάχησαν» εναντίον του Covid-19 και των μέτρων που βιαστικά και χωρίς καμία λογική έβαλαν λουκέτο στον αθλητισμό. Σε ό,τι αφορά την μεγαλύτερη εικόνα ωστόσο οι δύο μεγαλύτεροι πολυαθλητικοί οργανισμοί στην Ελλάδα τίθενται ενάντια της διακοπής όλων των πρωταθλημάτων (πλην ποδοσφαίρου και μπάσκετ ανδρών), κάτι που πλέον εκφράζεται με τον πιο επίσημο τρόπο.

Τόσο, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με κάθε επισημότητα, όσο και οι αθλήτριες βόλεϊ και μπάσκετ του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Ολυμπιακού, μαζί με τους πολίστες και τις πολίστριες του πειραϊκού συλλόγου ένωσαν τις φωνές τους και τόνισαν τις καταστροφικές συνέπειες ενός μηνιαίου lock-down στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, κάτι που θέτει άμεσο πρόβλημα βιοπορισμού σε εκατοντάδες οικογένειες.

Κι αυτό είναι μόνο η αρχή. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι αντιδράσεις αναμένεται να κορυφωθούν με επιπλέον δράσεις, που περιλαμβάνουν από επιστολές διαμαρτυρίες σε όλους τους αρμόδιους φορείς (Ομοσπονδίες, Υπουργεία), αλλά και πιο ομαδοποιημένες κινητοποιήσεις από όλους τους συλλόγους.

Κι αυτό δεν είναι κάτι τυχαίο. Τυχόν αναστολή / διακοπή των διοργανώσεων σημαίνει πρακτικά καταστροφή. Αμέτρητες οικογένειες θα μείνουν ξεκρέμαστες οικονομικά, αφού η διακοπή θα επιφέρει πάγωμα πληρωμών και ολόκληρα τμήματα κινδυνεύουν με αφανισμό. Ήδη η απουσία φιλάθλων διέλυσε οικονομικά τους πάντες, οι χορηγοί απουσιάζουν και τα έσοδα είναι κατακόρυφα μειωμένα. Τι απέμενε; Μια «διακοπή» για να τα τινάξει όλα στον αέρα.

Πηγή: ethnos.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA