Ολυμπιακός: Από το… πάνω ράφι η αντικαταστάτρια της Σταματοπούλου

Ο πρωταθλητής Ελλάδας Ολυμπιακός κινήθηκε αστραπιαία για το κενό που άφησε η Σταματοπούλου κάτω από τα γκολπόστ και σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του #AQF24, έκλεισε την Μάϊα Ραϊκρόου!

by Aquafeed 24

Έπειτα από πολλά χρόνια σύμπλευσης, Ολυμπιακός και Ιωάννα Σταματοπούλου θα πάρουν δρόμους χωριστούς από τη νέα σεζόν με την σπουδαία Ελληνίδα πορτιέρε να βρίσκεται μία ανάσα από τον Άλιμο ΝΑΣ, που έχει βαλθεί να αλλάξει τις ισορροπίες. Ο πρωταθλητής όμως δεν θα έμενε με σταυρωμένα τα χέρια.

Η ομάδα του Λιμανιού κινήθηκε αστραπιαία και προχώρησε σε μία μεταγραφή από το «πάνω ράφι». Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του #AQF24, το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι θα φορά για τα επόμενα δύο χρόνια η Μάια Ραϊκρόου.

Πρόκειται για την Αμερικανίδα – με γαλλικό διαβατήριο – βασική τερματοφύλακα των «τρικολόρ» του Τεό Λοράντου. Μία αθλήτρια εγνωσμένης αξίας, με πολλές φιλοδοξίες για το ελίτ επίπεδο. Με λίγα λόγια η Ραϊκρόου αριβάρει στον Πειραιά «πεινασμένη». Οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια για συνεργασία δύο ετών.

Η 29χρονη τερματοφύλακας αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Λιλ υπό της οδηγίες του Ανέστη Πεσματζόγλου, με την οποία κατέκτησε έξι πρωταθλήματα Γαλλίας. Συνεπώς το DNA της νικήτριας ρέει στις φλέβες, έχει ριζώσει στη φιλοσοφία της. Η Ραϊκρόου είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου της Αριζόνα. Με το σκουφάκι των ΗΠΑ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην Κίνα το 2017 (World League) ενώ πλέον εκπροσωπεί την Εθνική Γαλλίας, ούσα μία από τους βασικούς λόγους του ανταγωνιστικού προσώπου της οικοδέσποινας των επερχόμενων Ολυμπιακών Αγώνων στις πρόσφατες διοργανώσεις.

Έπεται συνέχεια

Στον Πειραιά δεν ήθελαν επ’ ουδενί να αποδυναμωθούν στην καίρια θέση κάτω από τα δοκάρια και για το λόγο αυτό, προσπάθησαν να καλύψουν το κενό της Ιωάννας με μία αθλήτρια υψηλού επιπέδου.

Η ενίσχυση στις «ερυθρόλευκες» θα συνεχιστεί, έχοντας πλέον ρίξει το βάρος στη θέση της φουνταριστού. Ο Ολυμπιακός έχει απλώσει τα ραντάρ του και στο εξωτερικό για την περαιτέρω ενίσχυσή του. Θεωρείται δεδομένο πως η ομάδα δεν θα απογυμνωθεί, έχοντας ως γνώμονα τη διεκδίκηση και των τριών τροπαίων – ως συνήθως – και από τη νέα σεζόν.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA