Ολυμπιακός: Ανανέωσε Χέρβο Κόλιανιν με στόχο την κορυφή της Ευρώπης!

by Aquafeed 24

Την ανανέωση συνεργασίας με τον Χέρβο Κόλιανιν προχώρησε ο Ολυμπιακός καθώς οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία και την νέα σεζόν. Ο Κροάτης τεχνικός μετά την εξαιρετική πορεία των νταμπλούχων Ελλάδας εντός και εκτός των συνόρων στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι η ομάδα θα κάνει τα πάντα για να κατακτήσει το LEN Champions League στα 100 χρόνια ζωής του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Χέρβο Κόλιανιν. Ο Κροάτης προπονητής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας πόλο Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Χέρβο Κόλιανιν: «Είναι μεγάλη χαρά, που θα συνεχίσω να δουλεύω με τον Ολυμπιακό. Είχαμε μια καλή σεζόν με την ομάδα, που θα μπορούσε να είχε τελειώσει τέλεια. Ελπίζουμε, η επόμενη σεζόν να είναι ακόμα καλύτερη, γιατί ο σύλλογος γιορτάζει τα 100 χρόνια του. Ξέρουμε, ότι στον Ολυμπιακό οι προσδοκίες είναι πάντα οι μεγαλύτερες και θα κάνουμε τα πάντα, για να είμαστε στην κορυφή της Ευρώπης. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν και όλες τις προκλήσεις που έρχονται».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA