Ολυμπιακοί Αγώνες: Η 13άδα των ΗΠΑ που θα αντιμετωπίσει η Εθνική Γυναικών στην πρεμιέρα του Παρισιού!

Νέα πρόσωπα για τις Χρυσές Ολυμπιονίκες του Τόκιο κόντρα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα!

by Aquafeed 24

Γνωστή έγινε η 13άδα των ΗΠΑ που θα αντιμετωπίσει την Εθνική Γυναικών στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι στις 27 Ιουλίου. Το σύνολο του Άνταμ Κρικόριαν που στοχεύει στο 4ο διαδοχικό Ολυμπιακό μετάλλιο μετά την επιστροφή στη κορυφή του κόσμου στη Ντόχα θα εμφανιστεί ανανεωμένη στη πόλη του Φωτός.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός προχώρησε σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, καθώς η Έμιλι Άουσμους, η Τάρα Πρέντις, η Γιοβάνα Σέκουλιτς θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στο μεγάλο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, ενώ η Ρίαν Νέουσχουλ, η Τζούελ Ρέμερ και η Τζένα Φλιν συπληρώνουν τα νέα πρόσωπα.

Παρόλα αυτά στη σύνθεση των ΗΠΑ δε θα μπορούσε να λείπει η μεγάλη αρχηγός Μάγκι Στέφενς, όπως και η Άσλεϊ Τζόνσον και Τζόρνταν Ράνεϊ με πέρασμα από το ελληνικό πρωτάθλημα και πολύτιμη προσφορά.

Αναλυτικά οι επιλογές του Άνταμ Κρικόριαν

H 13άδα των ΗΠΑ: Άσλεϊ Τζόνσον, Αμάντα Λόγκαν (τερματοφύλακες), Μάντι Μούσελμαν, Τάρα Πρέντις, Ρέιτσελ Φάταλ, Τζένα Φλιν, Μάγκι Στέφενς, Τζόρνταν Ράνεϊ, Ρίαν Νέουσχουλ, Τζούελ Ρέμερ, Κάλεϊ Τζιλκράιστ, Εμιλι Άουσμους, Γιοβάνα Σέκουλιτς

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA