Ολυμπιακοί Αγώνες, Εθνική πόλο: Με τις ΗΠΑ πρεμιέρα οι γυναίκες, Ρουμανία για άνδρες

Το αναλυτικό πρόγραμμα των Εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης για τους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου έγινε γνωστό.

by Μάνος Φυρογένης

Μπορεί να φαντάζει ως κάτι πολύ μακρινό, βυθισμένο στα κιτάπια του μυαλού με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των συλλόγων να τρέχουν και να μπαίνουν σιγά σιγά στο πιο κρίσιμο σκέλος τους, παρόλα αυτά μία κρυφή προσμονή υπάρχει στον νου όλων, πολλώ δε μάλλον των αθλητών που έχουν ονειρευτεί να παρελαύνουν στο Ολυμπιακό στάδιο του Παρισίου, πρώτοι απ’ όλους φορώντας τα γαλανόλευκα. Με το κεφάλι ψηλά, με το «σπαθί» και την τιμή τους ολοκάθαρη.

Το Παρίσι και οι Ολυμπιακοί αγώνες απέχουν 4 μήνες ή αν προτιμάτε στρογγυλές 120 μέρες μέχρι την πρεμιέρα της ελληνικής ομάδας στην υδατοσφαίριση. Λίγες εβδομάδες μετά την κατανομή των ομίλων, «κυκλοφόρησε» και το αναλυτικό πρόγραμμα σε άνδρες και γυναίκες καθώς και οι ώρες των αγώνων.

Κατευθείαν στα πολύ βαθιά το σύνολο της Αλεξίας Καμμένου αφού η πρεμιέρα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος των γυναικών θα γίνει στις 27/7 (16:35) με την πανίσχυρη Team USA και πρώτο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο. Μία μέρα αργότερα στις 22:05, οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες του Θοδωρή Βλάχου θα αντιμετωπίσουν τους Ρουμάνους στο θεωρητικά πιο βατό ματς του γκρουπ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ελληνικής ομάδας της υδατοσφαίρισης (ώρες Ελλάδας) στη φάση των ομίλων. Με την ευχή σαν βγουν στον πηγαιμό για την δική τους… Ιθάκη, να είναι μακρύς ο δρόμος.

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ-Α’ ΟΜΙΛΟΣ

1η αγωνιστική, 28 Ιουλίου: 22:05 Ρουμανία-Ελλάδα

2η αγωνιστική, 30 Ιουλίου: 20:30, Μαυροβούνιο-Ελλάδα

3η αγωνιστική, 1η Αυγούστου: 11:30, Ελλάδα-ΗΠΑ

4η αγωνιστική, 3η Αυγούστου: 13:05 Ελλάδα-Κροατία

5η αγωνιστική, 5η Αυγούστου: 16:10 Ελλάδα-Ιταλία

 

ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ-Β’ ΟΜΙΛΟΣ

1η αγωνιστική, 27 Ιουλίου: 16:35 Ελλάδα-ΗΠΑ

2η αγωνιστική, 31η Ιουλίου: 21:05, Ισπανία-Ελλάδα

3η αγωνιστική, 2η Αυγούστου: 16:35 Ελλάδα-Ιταλία

4η αγωνιστική, 4η Αυγούστου: 21:05 Γαλλία-Ελλάδα

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA