Ολοταχώς για το σπουδαίο επίτευγμα ο ΝΟ Λάρισας!

by Aquafeed 24

Ο ΝΟ Λάρισας επικράτησε άνετα της ΝΕ Πατρών με 11-5, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την μάχη της παραμονής και έκανε το 1-0 στη μεταξύ τους σειρά.

Η ομάδα της Λάρισας ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, παίρνοντας από νωρίς το προβάδισμα, ενώ στο ημίχρονο προηγήθηκε με 6-3. Η ΝΕ Πατρών δεν κατάφερε να γίνει απειλητική στο δεύτερο μισό του αγώνα, με το τελικό σκορ να είναι 11-5 υπέρ του συνόλου του Σπύρου Τσιάρα. Πρώτη σκόρερ του αγώνα αναδείχθηκε η Κούμπρα Κους με 6 τέρματα.

Με τη νίκη αυτή, ο ΝΟ Λάρισας έκανε το 1-0 στη σειρά των δύο ομάδων και χρειάζεται μία ακόμα νίκη για να παραμείνει στην κατηγορία. Ο δεύτερος αγώνας είναι το Σάββατο (4/5, 18.00) στην έδρα της ΝΕ Πατρών.

Ο ΝΟΛ είναι η νεοφώτιστη ομάδα της φετινής σεζόν και οδεύει ολοταχώς για μια ιστορική παραμονή, παρότι στην αρχή της χρονιάς δεν διαφαινόταν ότι θα τα καταφέρει.

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 11-5

Τα οκτάλεπτα: 4-2 , 2-1 , 2-1 , 3-1

ΝΟ Λάρισας (Σπύρος Τσιάρας): Γούλα, Κυροδήμου, Τουλουμτζίδου, Χασιώτη, Σαμαρά, Μπαλάτσα Ν. 2, Μπαλάτσα Μ., Τοκίνι 1, Κούμπρα 6, Τσιγαρίδα 2, Πατούνα, Μιγδάνη, Λαμπρονίκου, Καλογιάννη, Καζάνα

ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη 1, Σινεμόγλου, Ρακιντζή, Τσιμάρα Ευφ., Τσιμάρα Ευδ., Πετάση 1, Μιχαηλίδου, Μόργκαν 1, Μπιτσάκου 1, Μανέτα 1, Λυκοθανάση, Χρυσανθοπούλου, Γεωργίου, Ζαφειράκη

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κωνσταντινίδης

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA