Ολοκληρώθηκε το τουρνουά ακαδημιών του ΝΟ Βουλιαγμένης παρουσία Ολυμπιονικών!

by Aquafeed 24

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν!

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης είναι ανέκαθεν ένας από τους αθλητικούς συλλόγους που φημίζεται για το πλήθος αθλητών, ιδιαίτερα της υδατοσφαίρισης, που προέρχονται από τις ακαδημίες του και στη συνέχεια στελεχώνουν όλα τα κλιμάκια των εθνικών ομάδων και λαμβάνουν παραστάσεις στο υψηλότερο επίπεδο. Στα πλαίσια της εξαιρετικής δουλειάς που συνεχίζει να γίνεται στις ακαδημίες υδατοσφαίρισης της Βουλιαγμένης, διοργανώθηκε τουρνουά κατηγορίας Προ – Μίνι (γεν. 2012, 2013, 2014) το τριήμερο 4-6 Φεβρουαρίου, στο οποίο πολλοί μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν για πρώτη φορά πως είναι να αγωνίζονται σε πραγματικό παιχνίδι!

Το τουρνουά ολοκληρώθηκε με επιτυχία, έχοντας μάλιστα την συμμετοχή επτά ομάδων, μεταξύ των οποίων δύο του ΝΟΒ αλλά και των Απόλλων Σμύρνης, ΓΣ Ηλιούπολης, Ηλυσιακού, Πανιώνιου και Παναθηναϊκού. Οι απονομές των μεταλλίων έγιναν από τους ασημένιους ολυμπιονίκες και νυν παίκτες της ανδρικής ομάδας Κώστα Γκιουβέτση και Μάριο Καπότση.

Στόχος των ακαδημιών της Βουλιαγμένης ήταν από πάντα να εντάσσει από νωρίς τους αθλητές της στην διαδικασία της εντατικής προπόνησης και των παιχνιδιών, έτσι ώστε να αποκτάται εμπειρία για την ομαλότερη ένταξή τους στις ηλικιακές κατηγορίες και τα αντίστοιχα πανελλήνια πρωταθλήματα, ενώ απώτερο στόχο αποτελεί, όπως κάθε χρόνο, η όλο και μεγαλύτερη ανάπτυξη των ακαδημιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΝΟΒ:

«Στις Ακαδημίες Υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης έχουμε στόχο να προσφέρουμε κίνητρα στους μικρούς αθλητές ώστε να δεθούν με την ομάδα τους, να ζήσουν σημαντικές αθλητικές εμπειρίες και να αγαπήσουν το άθλημα της υδατοσφαίρισης.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Ν.Ο.Β. ανέλαβε την πρωτοβουλία να διοργανώσει Τουρνουά Προ-Μίνι στις εγκαταστάσεις του για παιδιά που έχουν γεννθεί το 2013, 2013 και 2014. Η αθλητική κοινότητα των ακαδημιών υδατοσφαίρισης καλωσόρισε θερμά την κίνηση του Ομίλου, και η συμμετοχή ήταν αξιοσημείωτη: δήλωσαν το παρών οι αθλητικοί σύλλογοι Απόλλωνα Σμύρνης, Ηλιούπολη, Ηλισιακός, Παναθηναϊκός και Πανιώνιος. Η δε ομάδα του Ν.Ο.Β., δεδομένης της αριθμητικής υπεροχής αθλητών, συμμετείχε με δύο ομάδες: την NOB Red & NOB Blue.

Από την Παρασκευή 4 έως και την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, οι μικροί πολίστες έπαιξαν με μεγάλο ενθουσιασμό, ενώ οι γονείς είχαν την ευκαιρία να τους θαυμάσουν από την κερκίδα, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Το ομαδικό πνεύμα, ο σεβασμός και η ευγενής άμιλλα ήταν τα κυρία χαρακτηριστικά του Τουρνουά, ενώ και ο υπέροχος καιρός ήταν σύμμαχος για όλο το τριήμερο.

Το Τουρνουά ολοκληρώθηκε με τις απονομές μεταλλίων από τους Ασημένιους Ολυμπιονίκες του Τόκυο και αθλητές της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης Α1 του Ν.Ο.Β. Κωνσταντίνο Γκιουβέτση και Μάριο Καπότση. Όλα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να  γνωρίσουν από κοντά τα αθλητικά τους πρότυπα, να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τους προπονητές και τους Εφόρους».

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA