Ολοκληρώθηκε η συνεργασία Κρητικού με Ιωνικό Νίκαιας

by Aquafeed 24

Μια κοινή πορεία πολλών ετών ολοκληρώθηκε, καθώς οι δρόμοι του Δημήτρη Κρητικού με τον Ιωνικό Νίκαιας χωρίζουν ύστερα από επτά χρόνια.

Ο συγκεκριμένος κύκλος κλείνει για τον έμπειρο κόουτς, ο οποίος στην παρουσία του στην ομάδα της Νίκαιας πέτυχε πολλά και αφήνει μια σημαντική παρακαταθήκη στον επόμενο προπονητή.

Ο Δημήτρης Κρητικός υπηρέτησε τον Ιωνικό Νίκαιας στο έπακρο, καθώς είχε αναλάβει ανά περιόδους περισσότερα από ένα τμήματα υδατοσφαίρισης, με σημαντικές επιτυχίες, όπως για παράδειγμα η άνοδος της ομάδας ανδρών από τη Β’ κατηγορία στην Α2 και η παραμονή της ομάδας εκεί για έξι χρόνια, πριν υποβιβαστεί ξανά για οικονομικούς λόγους, αλλά και η άνοδος της γυναικείας ομάδας από τη Β’ κατηγορία στην Α2 γυναικών.

Ο ίδιος ο προπονητής μίλησε στο Aquafeed24 για την εν λόγω συνεργασία που ολοκληρώθηκε, θέλοντας να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε αρκετούς ανθρώπους που συμπορεύτηκαν αυτά τα 7 χρόνια.

«Η συνεργασία μου με τον Ιωνικό Νίκαιας ολοκληρώθηκε ύστερα από 7 χρόνια κοινής πορείας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της διοίκησης που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, τον Γιάννη Κίζας και τον Νίκο Σιώνη που με έφεραν στον Ιωνικό, τον πρόεδρο Τάσο Αριστειδόπουλο, τον Γιώργο Καραχριστοδούλου και τη Λένα Ρωσσικοπούλου, τη γενική αρχηγό της ομάδας. Τους ευχαριστώ άπαντες για τη στήριξη τους και θέλω να πω ότι νιώθω οικογένειά μου τον Ιωνικό και δεν θα πω «αντίο» αλλά εις το επανιδείν γιατί είμαι στρατιώτης του συλλόγου».

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν ο Δημήτρης Κρητικός έχει εργαστεί στον ΑΝΟ Γλυφάδας, όταν ανέβηκε στην Α1 η ομάδα ανδρών, στο Αργοστόλι όταν ανέβηκε στην Α1 και τερμάτισε στην 6η θέση την πρώτη του σεζόν, στα ηλικιακά του Πανιωνίου με πολλές κατακτήσεις πρωταθλημάτων, καθώς και στον Εθνικό Πειραιώς για μια χρονιά στην Α1 ανδρών.

 

 

 

 

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA