Λίγες ώρες απομένουν πλέον για τον μεγάλο τελικό του LEN SUPER CUP ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Εθνικό Πειραιά. Η μεγάλη γιορτή του ελληνικού αθλητισμού θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στο κολυμβητήριο του Πειραιά, με τον κάτοχο της LEN Euroleague και του LEN Trophy αντίστοιχα να είναι έτοιμοι να δώσουν την μάχη τους για τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της σεζόν, ο οποίος φυσικά είναι παρακαταθήκη των όσων σπουδαίων πέτυχαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Στο πλαίσιο λοιπόν του σπουδαίου παιχνιδιού, το οποίο θα διαφημίσει σε όλη την Ευρώπη το πόλο αλλά και τον ελληνικό αθλητισμό, πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» η Συνέντευξη Τύπου των δύο ομάδων. Από κάθε σύλλογο, το «παρών» έδωσαν η αρχηγός και ο προπονητής, με την Μαργαρίτα Πλευρίτου και τον Αλεξάνταρ Τσίριτς για τους «ερυθρόλευκους» και την Ελένη Σωτηρέλη και τον Στέφανο Λέανδρο για τους «κυανόλευκους» να απαντούν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την μεταξύ τους αναμέτρηση, εκφράζοντας τις απόψεις τους και τις σκέψεις τους. Επίσης στη Συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκε ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ (Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας) Πειραιά, Ιωσήφ Βουράκης, ο οποίος τόνισε τα όσα σημαίνουν για την πόλη η διεξαγωγή και η φιλοξενία ενός τόσο σημαντικού αθλητικού δρώμενου.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων τόσο από τη μεριά του τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Εθνικού μίλησαν για το που πιστεύουν ότι θα κριθεί το παιχνίδι, με την Ελένη Σωτηρέλη και την Μαργαρίτα Πλευρίτου να στέκονται στο ρόλο που διαδραματίζει η άμυνα σε παιχνίδια τέτοιου επιπέδου και ιδιαίτερα σε τελικούς.

Φυσικά το #AQF24 ήταν εκεί για να καλύψει τα όσα δήλωσαν οι πρωταγωνιστές και να θέσει τα δικά του ερωτήματα προς εκείνους, ενόψει της «ευρω-ελληνικής μάχης» και όσα αυτή προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό συνολικά.

Δείτε τις φωτογραφίες του Aquafeed24 από τη Συνέντευξη Τύπου: