Ακόμη μια μεγάλη επένδυση για το άμεσο μέλλον πραγματοποίησε το γυναικείο τμήμα του Εθνικού Πειραιώς, καθώς η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη φέρνει στην Αθήνα την ταλαντούχα φουνταριστή, Μαργαρίτα Μπιτσάκου, η οποία μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη ΝΕ Πατρών.

Το ταλέντο της Μπιτσάκου είναι αδιαμφισβήτητο και τώρα έχει την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει σε έναν σύλλογο με βαρύ σκουφάκι. Η νεαρή αθλήτρια είναι κόρη του σπουδαίου Δημήτρη Μπιτσάκου και της Βούλας Μανέτα και έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια με το ταλέντο της, αποτελώντας βασικό στέλεχος των μικρών εθνικών ομάδων.

Μετά την επίσης γεννημένη το 2002, Ιωάννα Χέλμη, η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη εμπιστεύεται ακόμη μια νεαρή αθλήτρια και τους δίνει σημαντικό ρόλο, με στόχο να χτιστεί ένα σύνολο που θα ξεχωρίσει τα επόμενα χρόνια. Οι μεταγραφικές κινήσεις του «Αυτοκράτορα» δεν σταματούν εδώ…

Η ανακοίνωση στο ethnikoswaterpolo.gr: 

Ο Εθνικός Πειραιώς και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τη Μαργαρίτα Μπιτσάκου.

Η νεαρή αθλήτρια είναι γεννημένη το 2002 και έχει ξεχωρίσει με το ταλέντο της αγωνιζόμενη στη ΝΕ Πατρών, αλλά και με τις μικρές εθνικές ομάδες, των οποίων αποτελεί σημαντικό στέλεχος με αποκορύφωμα την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Βελιγράδι το 2018.

Η Μαργαρίτα Μπιτσάκου αγωνίζεται στη θέση του φουνταριστού και αναμένεται να προσφέρει τα μέγιστα στο σύνολο που θα χτίσει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Φιτσανάκης.

Μαργαρίτα, καλωσόρισες στον «Αυτοκράτορα»!

Facebook Comments