Ολοκλήρωσε το «μπαμ» με Φώσκολο ο Υδραϊκός!

by Aquafeed 24

Μια μεταγραφή που τον αλλάζει επίπεδο πραγματοποίησε ο Υδραϊκός, καθώς όπως σας είχε προϊδεάσει το Aquafeed24, η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη κατάφερε να αποκτήσει τον Άγγελο Φώσκολο.

Μετά την περυσινή σεζόν στην ουγγρική Σέγκεντ και τις εμφανίσεις του στο κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όλες σχεδόν οι ομάδες της Α1 έδειξαν με κάθε τρόπο το ενδιαφέρον τους για τον νεαρό φουνταριστό, αλλά οι άνθρωποι του Υδραϊκού κινήθηκαν εξαιρετικά και κατάφεραν να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Ο Φώσκολος προέρχεται από μια φανταστική χρονιά και για αυτό δέχθηκε τόσες προτάσεις από Ελλάδα, αλλά και σημαντικές από το εξωτερικό, με τον Υδραϊκό να κόβει περνάει εν τέλει πρώτος το… φώτο φίνις!

Ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για την ομάδα που θέλει να φτιάξει ο Κρητικός προπονητής που πλέον έχει το κεφάλι του ήσυχο για τα 2μ. της επίθεσης. Στο παρελθόν ο Φώσκολος έχει αγωνιστεί ξανά στον Υδραϊκό σε νεαρότερη ηλικία, όπως επίσης σε Πανιώνιο, Παναθηναϊκό και Εθνικό Πειραιώς. Έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική Νέων ανδρών και είναι δεδομένο ότι αν συνεχίσει έτσι στην μετά-Covid19 εποχή, θα συμπεριληφθεί στο κάλεσμα της Εθνικής ανδρών.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA