Νέος δρόμος ανοίγεται στην προπονητική καριέρα του Βαγγέλη Βλαζάκη και του Λάμπρου Βογιατζόγλου, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους στον ΠΑΟΚ, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Βαγγέλης Βλαζάκης προσέφερε επί σειρά ετών στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, έβγαλε σωρεία ταλέντων, κέρδισε μετάλλια και τίτλους για διαδοχικά χρόνια και πλέον επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Χανιά, ενώ στον «Δικέφαλο» δεν θα συνεχίζει ούτε ο Λάμπρος Βογιατζόγλου, πρώην παίκτης της ομάδας και τα τελευταία χρόνια τεχνικός, ο οποίος επίσης ξεχώρισε στις «ασπρόμαυρες» ακαδημίες για το έργο του.

Οι ανακοινώσεις: 

Το τμήμα Υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ, ανακοινώνει την λήξη συνεργασίας με τον προπονητή, Βαγγέλη Βλαζάκη.

Η πολυετής προσφορά του, το ήθος του, και οι τεχνικές του γνώσεις, έχουν αποτυπωθεί σε πολλές γενεές αθλητών της «ασπρόμαυρης» Υδατοσφαίρισης.

Το τμήμα εύχεται καλή επιστροφή στην αγαπημένη του πατρίδα, τα Χανιά, και καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.


Το τμήμα Υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ, ανακοινώνει την λήξη συνεργασίας του με τον προπονητή, Λάμπρο Βογιατζόγλου.

Το τμήμα ευχαριστεί για την πολυετή προσφορά του στα τμήματα υποδομής της Υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ, και του εύχεται καλή τύχη στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Facebook Comments