🇲🇹🇲🇹 Όλοι «ψοφάνε» να παίξουν στη Μάλτα το καλοκαίρι!

by Aquafeed 24

Μεγάλος είναι ο αριθμός των αθλητών που επιδιώκει να βρει επαφή για το πρωτάθλημα της Μάλτας που διεξάγεται τον Ιούνιο.

Αρκετοί παίκτες, υψηλού επιπέδου και λιγότερο γνωστοί προσπαθούν να «κλείσουν» στο μαλτέζικο πρωτάθλημα πόλο, ενώ η τελευταία ηχηρή μεταγραφή είναι αυτή του Νίξα Ντόμπουντ, ο οποίος έκλεισε συμφωνία με τη Σαν Ζιλιάν και τον Ιούνιο, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ όπου θα αγωνίζεται από το 2019 με την Πρό Ρέκο, θα ταξιδέψει στη Μάλτα.

Εκεί, θα παραμείνει για σχετικά μικρό διάστημα, ενώ θα αμειφθεί εξαιρετικά καλά. Οι μισθοί είναι το κύριο κίνητρο πολλών Ευρωπαίων παικτών, αρκετοί Έλληνες μεταξύ τους, που η Μάλτα φαντάζει ιδανικός προορισμός. Επίσης, το επίπεδο είναι χαμηλό και οι ξένοι μεταξύ τους δίνουν μεγάλες μάχες, οπότε οι θέσεις είναι ελάχιστες κάθε χρόνο και χρειάζεται γερό κονέ αν δεν είσαι ο Ντόμπουντ ή ο Πάολο Ομπράντοβιτς που πέρυσι μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό σήκωσε τρόπαιο στη μικρή χώρα της Μεσογείου λίγες ημέρες αργότερα.

Όσον αφορά τον Ντόμπουντ θα έχει δικαίωμα να αγωνίζεται με την Προ Ρέκο από το 2019, καθώς ακόμα δεν έχει εκτίσει την τετραετή τιμωρία του από τη FINA, για αποφυγή προγραμματισμένου ελέγχου ντόπινγκ.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA