🇬🇷🇬🇷 Όλες οι ακαδημίες να στηρίξουν την «Επίσημη Αγαπημένη»!

by Aquafeed 24

Η Εθνική ομάδα ανδρών αντιμετωπίζει την Ισπανία την Τρίτη στις 19:30 στο κολυμβητήριο Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ» για τα ευρωπαϊκά προκριματικά του World League και ο Θοδωρής Βλάχος ετοιμάζει τους διεθνείς από την Κυριακή.

Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στις 23 Οκτωβρίου η Εθνική είχε επικρατήσει 7-5 και θέλει ξανά τη νίκη για να κάνει, ουσιαστικά, το μεγαλύτερο βήμα για την κατάληψη της 1ης θέσης στον Όμιλο της.

Το παιχνίδι μπορεί να μην έχει διαφημιστεί στο ελάχιστο από εκείνους που όφειλαν να διαφημίζουν και ποτέ δεν το κάνουν τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων, ωστόσο οι σύλλογοι οφείλουν να αναβάλουν μια και μοναδική προπόνηση, ώστε να πάνε τις ακαδημίες τους στο  «Π. Καπαγέρωφ» και να ενισχύσουν την προσπάθεια των διεθνών που αγωνίζονται πάντα στην Αθήνα με άδειες κερκίδες.

19:30 στον Πειραιά η Ελλάδα υποδέχεται τη δευτεραθλήτρια Ευρώπης Ισπανίας, ενώ όλοι οι Έλληνες διεθνείς θα είναι διαθέσιμοι και θα φορέσουν το «εθνόσημο».

Σας περιμένουμε όλους εκεί και ευχόμαστε κάποια στιγμή να αναλάβει ένας άνθρωπος το… promotion των Εθνικών ομάδων, όπως αυτό μπορεί και οφείλει να γίνεται.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA