Όλα έτοιμα για την τελική φάση του τρίτου PANDA TOURNAMENT «Ιάσονας Πανταζής»!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιείται το τρίτο τουρνουά μίνι παίδων «PANDA TOURNAMENT» Ιάσονας Πανταζής, το οποίο διοργανώνεται από τον ΑΟ Παλαιού Φαλήρου στην μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή του συλλόγου.

Θυμίζουμε ότι στο εν λόγω του τουρνουά συμμετέχουν τη φετινή σεζόν οκτώ ομάδες (ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, Παναθηναικός, ΝΟ Βουλιαγμένης, ΑΝΟ Γλυφάδας, ΝΟ Χανιών, ΓΣ Περιστερίου, ΑΟ Ιωνικός Νικαίας και ΝΟ Πατρών), για το τριήμερο 2 έως 4 Δεκεμβρίου, οι οποίες χωρίζονται σε δύο ομίλους των τεσσάρων.

Στον Α’ Όμιλο βρέθηκαν ΑΟΠΦ, Παναθηναϊκός, ΝΟ Πατρών και Ιωνικός Νικαίας, ενώ στον Β’ ΝΟ Χανίων, ΑΝΟ Γλυφάδας, ΓΣ Περιστερίου και ΝΟ Βουλιαγμένης με την βαθμολογία να διαμορφώνεται ως εξής:

Μέσω των συγκεκριμένων αποτελεσμάτων, στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης ο ΑΟΠΦ αντιμετώπισε τον ΝΟ Χανίων και ο Παναθηναϊκός τον ΑΝΟ Γλυφάδας για τις θέσεις 1-4, με τα Χανιά και την Γλυφάδα να παίρνουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, ενώ για τις θέσεις 5-8 αγωνίστηκαν ο Ιωνικός με το Περιστέρι και ο ΝΟΠ με την Βουλιαγμένη.

Έτσι λοιπόν το χρυσό μετάλλιο θα διεκδικήσει ο ΝΟ Χανιών με τον ΑΝΟ Γλυφάδας, ενώ το πλήρες πρόγραμμα των αναμετρήσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Ρέστιο κολυμβητήριο στο Παλαιό Φάληρο, είναι το κάτωθι.

Ο σύλλογος που διοργανώνει αυτό το πολύ όμορφο τουρνουά, σε αγαστή συνεργασία με τον Δήμο της πόλης και την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, καλεί όλον τον κόσμο να έρθει να παρακολουθήσει τους αγώνες των νεαρών αθλητών και να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται. Στόχος άλλωστε, σύμφωνα με τους ανθρώπους που πρωταγωνιστούν της πρωτοβουλίας, είναι η καθιέρωση του συγκεκριμένου τουρνουά παίδων, στη μνήμη του αθλητή που σκορπούσε χαμόγελα σε συναθλητές και φίλους.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA