Οι τέσσερις Έλληνες που κάνουν ντεμπούτο σε FINAL 8! (PICS)

by Aquafeed 24

Μια ημέρα απέμεινε για την έναρξη του FINAL 8 του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ στο Ανόβερο, με το ελληνικό ενδιαφέρον να είναι έντονο και να μην περιορίζεται στον Πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό, ο οποίος έχει στραμμένα όλα τα φώτα επάνω του!

Το «στέμμα» της πρωταθλήτριας Ευρώπης διεκδικεί και η Γιούγκ Ντουμπρόβνικ του Αλέξανδρου Παπαναστασίου, ο οποίος πραγματοποίησε μια εξαιρετική παρθενική χρονιά στη διοργάνωση, καθώς ποτέ στο παρελθόν δεν είχε αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και η πρόοδος του ήταν θεαματική.

Ο Έλληνας διεθνής περιφερειακός εκτός της συμβολής του στην πορεία της Γιούγκ, κάνει παράλληλα ντεμπούτο σε FINAL 8 στην πρώτη του χρονιά στη διοργάνωση, ενώ το Ανόβερο θα αποτελέσει σταθμό για ακόμη τρεις νεαρούς Έλληνες παίκτες, που ανήκουν στον Ολυμπιακό.

Στην πρώτη τους σεζόν στους «ερυθρόλευκους», ο Δημήτρης Σκουμπάκης, ο Κώστας Κάκαρης και ο Μανώλης Ζερδεβάς θα αγωνιστούν στο FINAL 8 και θα δώσουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό να επαναλάβει το περυσινό θαύμα της Γένοβας!

Και οι τέσσερις κάνουν τα πρώτα τους βήματα φέτος στο υψηλότερο επίπεδο της ευρωπαϊκής υδατοσφαίρισης, ενώ αποτελούν το μέλλον της Εθνικής Ανδρών.

Ο Παπαναστασίου και η Γιούγκ κάνουν πρεμιέρα την Πέμπτη στις 16:00 με αντίπαλο τη Φερεντσβάρος, ενώ ο Ολυμπιακός κλείνει την πρώτη βραδιά στις 21:30 με αντίπαλο τη Μπρέσια.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA