Οι…πάντα απειλητικοί Μαγυάροι με τα τρία Παγκόσμια πρωταθλήματα είναι έτοιμοι για Ιαπωνία!

by Aquafeed 24

Η λίστα μεταλλίων της Εθνικής Ουγγαρίας στο πόλο ανδρών είναι αξιοζήλευτη, αφού μεταξύ άλλων έχει εννέα χρυσά και συνολικά 16 Ολυμπιακά μετάλλια, τρία χρυσά και συνολικά 11 μετάλλια σε Παγκόσμια πρωταθλήματα, αλλά και 13 χρυσά και συνολικά 25 μετάλλια σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η λίστα συνεχίζεται με πολλά μετάλλια και διακρίσεις.

Η Ουγγαρία υπό τις οδηγίες του προπονητή Zsolt Varga έχει 14 παίκτες στην αποστολή της από την ομάδα που κατέκτησε την τέταρτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Λος Άντζελες την προηγούμενη εβδομάδα. Τον Άκος Κόναρικ θα αντικαταστήσει ο Ζόλταν Πολ. Ιδιαίτερα, στην αποστολή βρίσκεται και ο παίκτης του Ολυμπιακού, Marton Vamos. Η χώρα της Κεντρικής Ευρώπης θα αντιμετωπίσει στον όμιλο της, την Κροατία, την Αργεντινή και την διοργανώτρια, Ιαπωνία.

Η αποστολή της Εθνικής Ουγγαρίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023: Τερματοφύλακες: Soma Vogel (Ferencvaros), Marton Levai (Vasas). Παίκτες: Denes Varga, Vendel Vigvari, Gergo Fekete, Szilard Jansik, Zoltan Pohl, Erik Molnar, Adam Nagy, Toni Nemet (Ferencvaros), Daniel Angyal, Krisztian Manhercz (Marseille), Marton Vamos (Olympiacos), Vince Vigvari (OSC Budapest), Gergo Zalanki (Pro Recco).

Ο προπονητής, Zsolt Varga  ανέφερε στις δηλώσεις του ότι: «Νομίζω ότι αυτή είναι η ισχυρότερη έκδοση της Εθνικής ομάδας της Ουγγαρίας αυτή τη στιγμή. Πόσες πιθανότητες έχουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο; Δουλεύουμε για να γίνουμε πρωταθλητές, αλλά αυτό που φάνηκε επίσης στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ότι πολλές ομάδες μπορούν να πάρουν τον τίτλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Για παράδειγμα, η ισπανική και η ιταλική ομάδα είναι συνήθως μπροστά από τις άλλες. Ξέρουμε τι πρέπει να δουλέψουμε ακόμα μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου για να ανταγωνιστούμε όποιον έχει τις ίδιες πιθανότητες με εμάς. Έχουμε εξαιρετικούς παίκτες, αλλά όλοι πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να βρεθούμε στους τελικούς, κάτι που θα σήμαινε μια ολυμπιακή πρόκριση».

Πρόγραμμα

17/7 Ουγγαρία-Ιαπωνία

19/7 Κροατία-Ουγγαρία

21/7 Ουγγαρία-Αργεντινή

Επιμέλεια: Άρης Κατσίδης

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA