Σε μία υπέροχη πρωτοβουλία προχώρησε η ομάδα Εφήβων του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα στα πλαίσια της αποστολής τους στη Θεσσαλονίκη για την τελική φάση του Πρωταθλήματος Εφήβων, οι «Ερυθρόλευκοι» πέρασαν από το μνημείο του αδικοχαμένου Άλκη και κατέθεσαν λουλούδια. Σε βίντεο που αναρτήθηκε από την σελίδα των ακαδημιών του Ολυμπιακού, οι νεαροί αθλητές κατέθεσαν έκαστος από ένα λευκό τριαντάφυλλο ενώ στη συνέχεια ανάμεσα στα κασκόλ και τις φανέλες ομάδων που υπάρχουν στο σημείο, προστέθηκε και ένα σκουφάκι πόλο.

Πραγματικά μία κίνηση-υπενθύμιση για το τι πρεσβεύει και τι πρέπει να πρεσβεύει πάντα ο αθλητισμός. Το μίσος δεν χωράει πουθενά, μονάχα η αγάπη και ο σεβασμός ανεξαρτήτου χρώματος φανέλας.

Η ανάρτηση με το βίντεο:

Οι Έφηβοι της Ακαδημίας Πόλο του Ολυμπιακού κατέφθασαν σήμερα, Πέμπτη (7/7), στη Θεσσαλονίκη για την τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Εφήβων (Κ17). Μετά την άφιξη τους, επισκέφθηκαν το μνημείο του Άλκη, στην περιοχή Χαριλάου και κατέθεσαν λευκά τριαντάφυλλα και ένα σκουφάκι πόλο του Ολυμπιακού, εις μνήμην του αδικοχαμένου 19χρονου.

Facebook Comments