Οι αστέρες της ISL στα… χέρια του Κοντιζά!

by Aquafeed 24

Ύστερα από μια σημαντική αθλητική καριέρα, κατά την οποία κατέκτησε πλήθος μεταλλίων και τίμησε το εθνόσημο ως μέλος της εθνικής ομάδας κολύμβησης, ο Μιχάλης Κοντιζάς, συνεχίζει να προσφέρει στο αγαπημένο του άθλημα από ένα άλλο μετερίζι.

Αρκετοί κολυμβητές πλέον εμπιστεύονται τα χέρια του Μιχάλη Κοντιζά για την προετοιμασία ή την αποθεραπεία τους, μεταξύ αυτών και ο κορυφαίος Έλληνας σπρίντερ όλων των εποχών Κρίστιαν Γκολομέεβ και τώρα ο πρώην κολυμβητής ανοίγει τα φτερά του για κάτι μεγαλύτερο, καθώς πλέον θα φροντίζει τους αστέρες της International Swimming League.

O Κοντιζάς θα είναι κομμάτι της ISL από φέτος ως μέλος της ομάδας Tokyo Frog Kings που δημιουργείται τώρα και θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τα κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας κολύμβησης, ένα βήμα που τον γεμίζει με ανυπομονησία για όσα ευχάριστα έρχονται στον δρόμο του.

Ο πρώην διεθνής κολυμβητής μίλησε στο Aquafeed24 για τη συνεργασία του με την ISL ως massage therapist:

«Τα τελευταία δύο με τρία χρόνια έχω μπει δυνατά στον χώρο του μασάζ και θα έλεγα ότι ψάχνω αρκετά, ώστε να υπάρχει συνεχής και συστηματική βελτίωση.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, μου έγινε μια απίστευτη επαγγελματική πρόταση να δουλέψω στο καλύτερο μαγαζί της Μυκόνου τον «Scorpios» όπως επίσης και σε αρκετά πεντάστερα ξενοδοχεία.

Αυτή η εμπειρία μου στη Μύκονο με βοήθησε απίστευτα πολύ στην δουλειά μου, καθώς είχα πολύ αξιόλογους θεραπευτές δίπλα μου, που βλέποντας και κάνοντας μου έμαθαν πολλά.

Τώρα είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την συνεργασία μου με την ISL και την ομάδα Tokyo Frog Kings!

Για μένα είναι μια τεράστια επιβράβευση της δουλειάς μου και των κόπων μου. Έχω ιδιαίτερη ανυπομονησία να δουλέψω με Ολυμπιονίκες-παγκόσμιους πρωταθλητές και κατόχους παγκόσμιων ρεκόρ, με λίγα λόγια με την ελίτ της κολύμβησης!

Όμως δεν θα ήθελα να ξεχάσω από που ξεκίνησα! Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τους συναθλητές-αδέρφια μου Κώστα Κοντόπουλο ,Φώτη Κολιόπουλο και Κρίστιαν Γκολομέεβ που με στήριξαν στα πρώτα μου βήματα ως massage therapist! Τα καλύτερα έρχονται».


Οι Έλληνες λοιπόν πληθύνονται καθώς πέραν των αθλητών μας που θα αγωνιστούν στη Λίγκα, αλλά και του Απόστολου Τσαγκαράκη που είναι τεχνικός διευθυντής στην ISL, στο πλαίσιο προστίθεται και ο Μιχάλης Κοντιζάς.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA