Στην Ελλάδα έρχεται η εθνική ομάδα της Ιαπωνίας, η οποία θα πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία με την Εθνική ανδρών από 14 έως 21 Δεκεμβρίου.

Η Poseidon Japan ξεκίνησε την ευρωπαϊκή προετοιμασία της τον Οκτώβριο από τη Σερβία και συνέχισε στην Κροατία, το Μαυροβούνιο, την Ιταλία και την Ισπανία. Σερβία, Ιταλία και Ισπανία έχουν ήδη έχουν προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η Ελλάδα είναι ο τελευταίος σταθμός της προετοιμασίας της στην Ευρώπη.

Για τη συγκεκριμένη περίοδο, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος, κάλεσε τους παρακάτω αθλητές:

Ολυμπιακός: Γενηδουνιάς, Μουρίκης, Γούνας, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Ζερδεβάς

ΝΟΒ: Τζωρτζάτος, Γούβης

Απόλλωνας: Γαλανίδης

Υδραϊκός: Πρέκας

ΑΟΠΦ: Τρούλος

ΕΝΚΑ: Κολόμβος

Στεάουα: Καπότσης

Φερεντσβάρος: Φουντούλης

Έγκερ: Βλαχόπουλος

Στο κάλεσμα δεν συμπεριλαμβάνονται οι Παπαναστασίου, Γκιουβέτσης, Κάκαρης, Καλογερόπουλος, σε σύγκριση με την τελευταία φορά και τον αγώνα με την Ιταλία, οι οποίοι θα ενσωματωθούν στην Εθνική Νέων ανδρών για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Κουβέιτ. Επίσης, στο κάλεσμα επιστρέφει ο Άγγελος Βλαχόπουλος, ο οποίος ξεπερνάει σιγά-σιγά το πρόβλημα στο χέρι του. Υπενθυμίζεται ότι το έχει σπάσει πριν από δύο μήνες περίπου σε αγώνα του με την Έγκερ. Τέλος, από το έγγραφο απουσιάζει το όνομα του Δημήτρη Σκουμπάκη, χωρίς να υπάρχει λόγος ανησυχίας ωστόσο.

Facebook Comments