Οι 15 εκλεκτοί του Μαχαίρα για το Ευρωπαϊκό Εφήβων Κ17 στη Μανίσα!

by Aquafeed 24

Την Κυριακή (6/8) το απόγευμα (16:20) θα  αναχωρήσει για τη Μανίσα της Τουρκίας η Εθνικήμας ομάδα υδατοσφαίρισης των Εφήβων Κ17, προκειμένου να μετάσχει στο Ευρωπαϊκόπρωτάθλημα που γίνεται εκεί από τις 8 έως και τις 14 Αυγούστου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ηλίας Μαχαίρας ανακοίνωσε τους 15 διεθνείς που επέλεξε για τη συγκεκριμένη αποστολή. Είναι οι: Κωνσταντίνος Ζαχόπουλος, Ιωσήφ Κόκκινος, Σπύρος Λυκούδης, Χρήστος Μαυριόπουλος, Νίκος Γιαννάτος, Κωνσταντίνος Μπελέσης, Παναγιώτης Μαραγκουδάκης, Γιώργος Μητράκης, Ορέστης Νίκος Ζερβουδάκης, Δημήτρης Κρατημένος, Χρήστος Σιαμάς, Βασίλης Χωματάς, Κωνσταντίνος Καπράγκος, Σπιθολέων Καρατζάς, Χρήστος Ιωάννης Λασκαρίδης.

Την ομάδα θα συνοδεύουν, εκτός από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Ηλία Μαχαίρα, ο συνεργάτης του Φώντας Μαρκόπουλος, ο φυσιοθεραπευτής Ρεζάρτα Καπάι, ενώ μαζί τους θα ταξιδέψει και ο διεθνής Έλληνας διαιτητής Γρηγόρης Σπανούδης. Αρχηγός αποστολής θα είναι ο έφορος Εθνικών ομάδων υποδομών Δημήτρης Κύρκος, ο οποίος βρίσκεται, ήδη, στη Μανίσα για το Ευρωπαϊκό Νεανίδων Κ17.

Η Ελλάδα είναι στον Β’ Όμιλο της διοργάνωσης με αντιπάλους τις Ολλανδία (8/8, 13:30), Σερβία (9/8, 13:30), Ιταλία (10/8, 19:30).

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA