Πάλεψε ο ΟΦΘ – Πήρε το τρίποντο στη Θεσσαλονίκη ο ΑΝΟΓ!

by Aquafeed 24

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας δυσκολεύτηκε, αλλά πέρασε τελικά με νίκη από το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο, με 11-9 επί του ΟΦΘ NEOTEX, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών και έφτασε τους 14 βαθμούς.

Οι Θεσσαλονικείς (που παρέμειναν ουραγοί χωρίς βαθμό) είχαν προηγηθεί με δύο γκολ στο ημίχρονο (7-5), αλλά οι παίκτες του Μάζη έκαναν την ανατροπή με ένα ξέσπασμα στο τρίτο οκτάλεπτο (επιμέρους 5-1) και έφτασαν τελικά στην επικράτηση, καθώς διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι το τέλος.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: “Στο 5.53 πριν από τη λήξη του δ’ οκταλέπτου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, για έντονη διαμαρτυρία, ο βοηθός προπονητής του ΟΦΘ Γιάννης Παπαγιαννάκης. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ήρθε στη γραμματεία ο πρόεδρος του ΟΦΘ Αθανασιάδης Λεωνίδας και ο έφορος Κατσαρίδης Βασίλης διαμαρτυρόμενοι για τη διαιτησία και λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “είστε εμπαθείς με τον ΟΦΘ και θα ζητήσουμε την εξαίρεσή σας από τα παιχνίδια του ΟΦΘ”.

ΟΦΘ NEOTEX – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 9-11

Οκτάλεπτα: 3-2, 4-3, 1-5, 1-1.

ΟΦΘ NEOTEX (Τέλης Κορίτσας): Φοροτζίδης, Δανιήλ, Προσινικλής Π. 1, Αληχανίδης Αβ. 1, Γιώρτσιος, Μπιτσάκης, Αντιβαλίδης, Αληχανίδης Β. 2, Δημητριάδης 1, Πισσίας 1, Ζαρκαντζάς 1, Βαχαρέλης 2, Φαρσαρής, Παπαμανωλιουδάκης, Λεμπεκλής.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τρας, Περόπουλος, Κουτσιαλής 2, Μπραϊμης, Φωτόπουλος 1, Γιαννόπουλος 1, Αλβέρτης 1, Χατζηγούλας, Παπασηφάκης, Παπανικολάου 3, Παπούκας 2, Σαλτερής, Χαλυβόλουπος Ιπ. 1.

Διαιτητές: Σπανούδης Καρούλης

Αλυτάρχης: Γιάννης Ελευθεριάδης

ΠΗΓΗ: ΚΟΕ

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA