ΟΦΗ – Άργης Καλαμάτας: Ο Φυτάλης σε… νεκρό χρόνο έδωσε το τρίποντο στους Κρητικούς

Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Άργης Καλαμάτας έφτασε στην... πηγή αλλά δεν ήπιε νερό. Ματσάρα στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ που κρίθηκε με... for the win από το Φυτάλη.

by Aquafeed 24

Το ματς στην Κρήτη δεν είχε βαθμολογική ενδιαφέρον μιας και ό,τι και να γινόταν, ο Άργης Καλαμάτας θα τερμάτιζε στην τελευταία θέση του Νοτίου Ομίλου της Α2 πόλο ανδρών. Ακόμα κι έτσι όμως και παρά την απουσία του Μακαντάνη, το σύνολο του Κώστα Πετρόπουλου στάθηκε εξαιρετικά και λίγο έλειψε να φύγει με βαθμό-ούς από το Ηράκλειο της Κρήτης. Ο Φυτάλης όμως είχε αντίθετη άποψη στα δύο δευτερόλεπτα πριν ακουστεί η… χοντρή κυρία. Από μία αποβολή για τις δύο ομάδες λόγω αντιαθλητικής συμπεριφοράς σύμφωνα με το φύλλο αγώνα.

Πέμπτοι με 16 βαθμούς και αποφεύγουν τα play out οι Κρητικοί, με το Νηρέα Χαλανδρίου οι Μεσσήνιοι που σίγουρα έχουν αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στις τελευταίες αγωνιστικές παρά τη βαθμολογική τους θέση όμως αδικούν τους εαυτούς τους στο φινάλε και την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλουν. Η έλευση του Γιαννόπουλου έχει αλλάξει επίπεδο τον Άργη.

ΟΦΗ – Άργης Καλαμάτας 13-12

Τα οκτάλεπτα: 4-4, 3-4, 2-1, 4-3

ΟΦΗ (Κώστας Φιτσανάκης): Τσαβολάκης, Φυτάλης 3, Γεωργόπουλος, Κάπης, Πακιουφάκης, Κώστογλου 1, Γεωργόπουλος, Τσαγκαράκης 2, Λεονταράκης 1, Λουλακάκης 1, Ζουράρης 4, Παπαδάκης 1, Ξειδιανάκης, Λασιθιωτάκης, Πατούνας, Καλέργης

Άργης Καλαμάτας (Κώστας Πετρόπουλος): Μπλαζάκης, Πετρόπουλος, Κλαψιανός 2, Κρανιδιώτης, Καρόζης, Ψιρογιάννης 2, Τσελέντης Αργ. 1, Σαμαράς, Νέγκιζ, Γιαννόπουλος 3, Τσιότσιος 2, Σμάτωβ, Παπαποστόλου 2, Τσιότσιος Χρ.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Στο διάλλειμα μεταξύ της δεύτερης και τρίτης περιόδου απεβλήθηκαν με αντικατάσταση και κόκκινη κάρτα το Νο 6 του ΟΦΗ, Γεωργόπουλος Αλέξανδρος και το Νο 4 του Άργη Καλαμάτας, κ. Κρανιδιώτης, Δημήτριος για αντιαθλητική συμπεριφορά – αψιμαχία μεταξύ τους

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA