Οδεύει στο Βόλο ο Ιάσονας Γρηγοριάδης!

by Aquafeed 24

Πρώτη και πολύ σημαντική ενίσχυση για τη νεοφώτιστη ομάδα του ΟΥΚ Βόλου, καθώς οι Θεσσαλοί έχουν συμφωνήσει με τον Ιάσονα Γρηγοριάδη. 

Ο νεαρός τερματοφύλακας πέρυσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, αποτελόντας κομβικό μέλος του «Δικεφάλου» και τώρα βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αναμφίβολα, για τον Δημήτρη Μπλάνα ο Γρηγοριάδης είναι μια εξαιρετική προσθήκη, η οποία θα ανεβάσει επίπεδο τον ΟΥΚ, ο οποίος ως επί το πλείστον θα στηριχτεί σε γηγενείς αθλητές στην Α1 κατηγορία ανδρών. Ο αξιόπιστος πορτιέρε είχε αρκετές προτάσεις κύριως από το εξωτερικό και τη Γαλλία, ωστόσο αποφάσισε να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα για προσωπικούς λόγους.

Γεννημένος το 1996, έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον χώρο της υδατοσφαίρισης στην ομάδα του Παναθηναϊκού το 2014, οπού έμεινε για δύο χρόνια.

Με σταθερές καλές παρουσίες, η σεζόν 2016-17 τον βρήκε στον Ν.Ο Καλαμακίου, εκεί που καθιερώθηκε, απέκτησε εμπειρίες και ήταν έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ένα επόμενο βήμα, το οποίο ήρθε την σεζόν 2017-18. Ο Απόλλων Σμύρνης εμπιστεύτηκε τον 21χρονο τότε Ιάσονα Γρηγοριάδη, για να προστατεύει τα γκολποστ της «Ελαφριάς Ταξιαρχίας». Έμεινε για έναν χρόνο στην Αθήνα, με την επόμενη σεζόν να τον βρίσκει σε νησί της Ελλάδας, την Χίο.

Έτσι, την περασμένη σεζόν (2018-19) αγωνίστηκε στον Ν.Ο Χίου, οπού με την σημαντική συμβολή του, η ομάδα κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή στην Α’1 Κατηγορία.

Όσον αφορά τις Διεθνείς εμφανίσεις, ο Ιάσονας Γρηγοριάδης ήταν αρχηγός της Εθνικής ομάδας εφήβων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2013 που διεξήχθη στην Μάλτα.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA