Διαφορετικοί θα είναι οι δρόμοι του θρύλου της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης, Ίγκορ Μιλάνοβιτς και της Νόβι Μπέογκραντ, σύμφωνα με πληροφορίες από τη σερβία και το sportklub.rs 

Συγκεκριμένα, καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει ανακοινώσει επίσημα το «διαζύγιο», ωστόσο είναι θέμα ημερών να τερματιστεί η συνεργασία που ξεκίνησε φέτος και άλλαξε τον ρου της ιστορίας για τη Νόβι, η οποία αναβαθμίστηκε με τον Ίγκορ Μιλάνοβιτς στον πάγκο.

Ο Μιλάνοβιτς είναι ο τρίτος προπονητής της Νόβι Μπέογκραντ που αποχωρεί, μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, καθώς αρχικά έφυγε ο Βουγιασίνοβιτς τον Ιανουάριου, ανέλαβε και σταμάτησε γρήγορα ο Γιόβοβιτς και εν συνεχεία ήρθε ο σπουδαίος Μιλάνοβιτς για να βάλει τον Άγγελο Βλαχόπουλο και τους Σέρβους σταρ σε δρόμο επιτυχιών.

Βάσει των δηλώσεων τους στα Μίντια, αλλά και της αποκλειστικής συνέντευξης του Μιλάνοβιτς στο #AQF24 στο Βελιγράδι, θεωρούσαμε ότι οι δύο πλευρές είναι ικανοποιημένες από το γεγονός ότι η Νόβι έφθασε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και έχασε στα πέναλτι, ενώ νωρίτερα είχε κερδίσει το πρωτάθλημα Σερβίας.

Εν τούτοις, ούτε ο Μιλάνοβιτς, ούτε η Νόβι Μπέογκραντ του Σάπιτς ομολογούν το «διαζύγιο», αλλά είναι μίλια μακριά από τη διάψευση του εν λόγω σεναρίου. Αυτό που διαρρέεται είναι ότι ο Μιλάνοβιτς είχε προτάσεις στο τραπέζι, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος της διαφαινόμενης αποχώρησής του. Μιας και χρησιμοποιήσαμε τη λέξη σενάριο, καλύτερα να περιμένουμε για κάποια πράγματα. Ξέρετε, πολύ καλά, ότι δεν υπάρχει πληροφορία που να μην φθάνει έως εδώ, αλλά είναι διαφορετική η έρευνα, από τη διασκέδαση των εντυπώσεων (Ας πούμε).

Τέλος, η Νόβι του Άγγελου Βλαχόπουλου έχει φέρει ήδη στο Βελιγράδι τον Σκουμπάκη, τον Γκρανάδος, τον Τσέτκοβιτς και τον τερματοφύλακα Φιλίποβιτς. Μένει να δούμε ποιος θα αναλάβει το «τιμόνι», με τους στόχους να είναι οι υψηλότεροι δυνατοί, εκ νέου.

 

 

 

 

 

Facebook Comments