Ο Θοδωρής Ανδρεάκος αποτελεί τη νέα σελίδα του ΑΝΟΓ στις γυναίκες!

by Aquafeed 24

Νέα εποχή στη γυναικεία ομάδα του ΑΝΟ Γλυφάδας, καθώς από την Τρίτη προπονητής της ομάδας θα είναι ο Θοδωρής Ανδρεάκος.

Η αποχώρηση του Ορέστη Σαλάχα, για να ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο της εθνικής Κίνας με τον Χάρη Παυλίδη και τον Κωστή Χατζηδάκη, διαφοροποίησε τα δεδομένα για την ενισχυμένη Γλυφάδα, η οποία ύστερα από αρκετά χρόνια προέβη σε αλλαγή προπονητή και αυτή θα είναι με τον Θοδωρή Ανδρεάκο.

Ο Θοδωρής Ανδρεάκος, από πλευράς του, αφήνει ύστερα από επτά χρόνια και ιδιαίτερα μεγάλο κόπο την ΑΕ Χαϊδαρίου, μια ομάδα που δούλεψε σκληρά όλα αυτά τα έτη και την είδε να προοδεύει και να γίνεται καλύτερη. Η προσέγγιση του ΑΝΟΓ δεν άφησε ασυγκίνητο τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος το καλοκαίρι έζησε μοναδικές στιγμές στη Μάλτα, με το ασημένιο μετάλλιο της Εθνικής Εφήβων, ως άμεσος συνεργάτης του Ηλία Μαχαίρα.

Παράλληλα, αυτή είναι και η επιστροφή Ανδρεάκου σε ομάδα της Α1 κατηγορίας, μετά το αξιοπρόσεκτο και συνάμα ιστορικό πέρασμα του από τον ΝΟ Αργοστολίου πριν από εννέα χρόνια, εκεί όπου είχε παίκτη τον Ορέστη Σαλάχα, αλλά και τον Πέτρο Δουδέση, ο οποίος θα είναι στο πλευρό του σε αυτό το νέο ξεκίνημα της γυναικείας ομάδας του ΑΝΟΓ.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA