Ο «Θεός» του ποδοσφαίρου ξεκίνησε το ταξίδι για τον ουρανό…

by Aquafeed 24

Σε ηλικία 60 ετών ο Ντιέγκο Μαραντόνα άφησε την τελευταία του πνοή, λίγες ημέρες αφότου βγήκε από το νοσοκομείο μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε στον εγκέφαλο. Την πληροφορία μεταδίδει και το μέσο της Αργεντινής Ole, η ισπανικη εφημερίδα Marca και ο ανταποκριτής του AP στην Αργεντινή.

Η εφημερίδα Clarin μετέδωσε επίσης την είδηση αναφέροντας ότι ο κορυφαίος κατά πολλούς ποδοσφαιριστής όλων των εποχών υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Δεν είναι ακόμη μια φάρσα του Ντιεγκίτο, είναι αλήθεια, ότι ο Μαραντόνα, ο «Θεός» του ποδοσφαίρου και ο αθλητής με τη μεγαλύτερη επιρροή διαχρονικά στην κοινωνία, ειδικότερα της Αργεντινής, δεν είναι πια μαζί μας. Οι μεγαλύτεροι αθλητές στην ιστορία, εξάλλου, είναι εκείνοι οι οποίοι μαζί τους ταυτίζονται οι άνθρωποι και γεννούν αγάπη για τα σπορ σε μεγάλη μερίδα κόσμου.

Το πρωί της Τετάρτης (25/11) ο Ντιεγκίτο ένιωσε έντονες ενοχλήσεις το στήθος του ενώ βρισκόταν στην σπίτι του στη συνοικία του Σαν Αντρέμ, στην πόλη της Τίγκρε. Αρκετά ασθενοφόρα έσπευσαν αμέσως στην οικία του, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά παρά τις προσπάθειες που έγιναν δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.

Στις 3 Νοεμβρίου εγχειρίστηκε στον εγκέφαλο (αφαίρεση αιματώματος).

Πελέ: «Μία μέρα θα κλωτσάμε μαζί την μπάλα στον ουρανό»

Με το που έγινε γνωστή η τραγική είδηση του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο μεγάλος Πελέ έσπευσε να τον αποχαιρετίσει. Ο «μάγος της μπάλας» εξέφρασε την οδύνη του λέγοντας «είναι τόσο λυπηρό να χάνονται οι φίλοι με αυτό τον τρόπο. Σίγουρα μία μέρα θα κλωτσάμε μαζί μία μπάλα στον ουρανό».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA