Στις 19:30 στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη, γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει επιστροφή. Δεν υπάρχει άλλη ευκαιρία, με τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδας για το 2019 να είναι το όνειρο για τις δύο μεγάλες ομάδες της γυναικείας υδατοσφαίρισης.

Η σειρά βρίσκεται στο 2-2, με τον Ολυμπιακό να κάνει break στο break της Βουλιαγμένης και κάπως έτσι ο 5ος τελικός είναι αυτός που θα δώσει τον τίτλο, με την ομάδα του Χάρη Παυλίδη να έχει εξαιρετική παράδοση, καθώς ποτέ δεν έχει χάσει το τρόπαιο σε 5ο τελικό από το 2008 και έπειτα, όπου οι δύο σύλλογοι αναμετρούνται ετησίως στους τελικούς.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από την ERT Sports HD και το κολυμβητήριο αναμένεται κατάμεστο. Το διακύβευμα είναι μεγάλο, ενώ αυτή θα είναι η τελευταία ευκαιρία για όλους μας να δούμε τη Φιλιώ Μανωλιουδάκη να φορά το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι, αλλά και σκουφάκι γενικώς, καθώς μετά τον 5ο τελικό θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση, έχοντας πετύχει μια θρυλική διαδρομή με τίτλους, επιτυχίες, σπάνια highlights και ήθος.

Τηλεθεατές και φίλαθλοι θα αποχαιρετίσουν τη Μανωλιουδάκη και είναι σίγουρο ότι ασχέτως σκορ, όλοι όσοι βρεθούν στις 19:30 στον Πειραιά θα χειροκροτήσουν θερμά την αρχηγό του Ολυμπιακού, ενώ καλή ιδέα θα ήταν να ανακοινωθεί από τη γραμματεία κατά την παρουσίαση, ότι αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας της!

Ο Ολυμπιακός έχει μεταδώσει την αύρα ότι δεν χάνει με τίποτα απόψε στον Πειραιά, ωστόσο η Αλεξία Καμμένου ξέρει ότι και τους τρεις τελευταίους τίτλους του ο ΝΟΒ τους έχει πάρει μέσα στο «Πέτρος Καπαγέρωφ»!

Τα στατιστικά πάνε περίπατο, οι τακτικές ενδεχομένως να ωφελήσουν λιγότερο από τα προηγούμενα παιχνίδια και τώρα πάμε στην αναμέτρηση των προσωπικοτήτων. Και οι δύο ομάδες διαθέτουν πλειάδα εξ αυτών, οπότε… μη το χάσει κανείς. Είτε εκ του σύνεγγυς, είτε από την ΕΡΤ, είτε από τα όσα θα ποστάρει ασταμάτητα το Aquafeed24 σε Facebook και Instagram! 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Facebook Comments