Ο Στέφαν Μίτροβιτς υποψήφιος για πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας!

by Aquafeed 24

Αναφέρθηκε στα σερβικά μέσα ότι ο νυν πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας υδατοσφαίρισης, Βίκτορ Γέλενιτς, ανακοίνωσε εκλογές σε όλες τις βαθμίδες, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στα μέσα Απριλίου. Αυτό που δεν περίμενε ο ασημένιος ολυμπιονίκης της Αθήνας το 2004 και χάλκινος του Σίδνεϊ το 2000, είναι ότι ένας εν ενεργεία παίκτης θα κατέβει υποψήφιος έτσι ώστε να… του πάρει την θέση!

Ο λόγος για τον Στέφαν Μίτροβιτς. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και του Απόλλωνα, δις χρυσός ολυμπιονίκης και μία φορά χάλκινος, θέτει υποψηφιότητα για την συγκεκριμένη θέση, ενώ είναι και εν ενεργεία παίκτης με το σκουφάκι της Παρτιζάν! Ο 34χρονος (29/03/1988) περιφερειακός, διαθέτει σωρεία μεταλλίων μέσα από την πολυετή καριέρα του στην εθνική ομάδα ανδρών της Σερβίας, από την οποία αποχώρησε μόλις πέρσι το καλοκαίρι. Ανάμεσα σε άλλα, είναι δις παγκόσμιος και τέσσερις φορές πρωταθλητής Ευρώπης.

Ο Στέφαν Μίτροβιτς, ο οποίος είναι ένας άνθρωπος με αδαμάντινο χαρακτήρα, θα έχει τη στήριξη τόσο της Παρτιζάν, όσο και της Νόβι Μπέογκραντ.

 

 

 

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA