Ο Σπύρος Καπράλος αναλαμβάνει τη θέση του εκπροσώπου της ΔΟΕ στην Ελλάδα

by Aquafeed 24

Η Σύνοδος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής που ξεκίνησε τις εργασίες της στη Λωζάνη, θα επικυρώσει αύριο Τετάρτη 26 Ιουνίου, την ομόφωνη πρόταση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΟΕ να γίνει ο Σπύρος Καπράλος εκπρόσωπος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ είναι μεταξύ των 10 ατόμων που έχουν προταθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή και η επικύρωση της πρότασης θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης και η Ελλάδα θα αποκτήσει ξανά εκπρόσωπο της ΔΟΕ μετά από 3,5 χρόνια που η θέση ήταν κενή.
Η πρόταση αποτελεί επιβράβευση της σπουδαίας πορείας του Σπύρου Καπράλου στον αθλητισμό, είτε ως αθλητή, είτε ως παράγοντα, με κορύφωση τη θέση του Προέδρου στην ΕΟΕ που κατέχει τα 10 τελευταία χρόνια και θα διατηρήσει και στη συνέχεια.

Νωρίτερα στη συνεδρίαση, θα ληφθεί και η απόφαση για τη διεξαγωγή της Συνόδου της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής το 2021 στην Αθήνα, εκδήλωση που αποτελεί ένα παγκόσμιο γεγονός με τεράστια προβολή.

Ήδη στη Λωζάνη βρίσκεται ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, ενώ θα ταξιδέψει και εντός της ημέρας από το Μινσκ, ο Γενικός Γραμματέας Μανώλης Κολυμπάδης.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA